- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
martong #32204 üzenetére
Ha találsz jó gépet abban az ársávban, szólj nekem is lécci.
Én azt a DeWaltot is csak 80-ért találtam, bár külföldi oldalakon nem kerestem. Te biztosan ügyesebb vagy.
Eddig a legolcsóbb lapostipli marót Makitában találtam a jobbak közül. Viszont erről sincs mindenkinek jó véleménye.
Nekem sajnos csak gagyik jutottak (most éppen aldis), ezért úgy használom, hogy az asztalra teszem a munkadarabot és a gépet is, felhajtott szögvezetővel (vagy mi) használom. Így lehet viszonylag pontosan dolgozni vele.
Ezen a gépen pl. nem a motoron van a fogantyú, de az eredeti Lamellon is azon van, és mégis elég jól lehet használni. Állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest