Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q
senior tag
válasz
blakey #55689 üzenetére
Ezt mindenkivel végigjátszátok, akinek más a véleménye?
1. 4K világ... TV-n viccnek tartom. Még projektorral sem az igazi, ha nem egy lakás árát áldozod be.
2. Ezt döntse el mindenki maga. Nekem nem volt lassú. Ja de, a bootolás tényleg keserves volt.
3. Pedig konkrétumok nélkül nehéz. Ha azt mondom, hogy nálam minden ment?
4. Pont ezt írtam, hogy nekem pont nem kell semmi extra. Jukebox nem érdekel, torrent szintén nem. Tud NFS-en keresztül kapcsolódni NAS-hoz? Igen. Kép hang rendben? IgenMégegyszer leírom:
Vannak akiknek ennyi is elég, de itt rettentően leírjátok ezeket a lejátszókat. Szerintem sokan félrevezetően. Neked van tapasztalatod, de nem mindenkinek van aki itt hozzászól. Ezt olvasom ki egy-két kommentből, és ennek próbáltam hangot adni. Nem kioktatás kell, hanem tanácsok. Az nem tanács, hogy ne vegyél ilyet, mert túlárazott és különben is van az ötödéért.
És újra:
Nem azért "védem" a hagyományos lejátszókat, mert nekem az van! (A gyerekeimnek van, de ez lényegtelen.)
Én egy hálózatos BD játékossal mozizok, vetítővel. TV elé nem ültem 7 éve. A jelenlegi felállás hosszú évek alatt alakult ki, sok-sok kipróbált eszközzel és visszafelé soha nem léptem, ami a kép és hangminőséget illeti. A szolgáltatások már más tészta.Lehet tovább osztani engem, de nekem ez volt a végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Yamaha RX-V496RDS házimozi erősítő
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Razer Kraken X - Multi Platform Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest