Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stm_
tag
Üdv Urak!
Adott eme öreg P3.
Asus Tusl2-C
Pentium III-S 1400Mhz
Samsung 512mb/133Mhz
Maxtor 80GB D740X-6L
Corsair CX-430Szinte minden telepítés, rar kicsomagolás, program futtatás hibaüzenettel ér véget.
Nagyobb telepítőknél NSIS Error-t dob. 3dmark2001se (ha sikerül felrakni) van ,hogy hiba
nélkül lefut, van ,hogy korrupt fájl hibaüzenettel kilép. Előfordul ,hogy a win betöltésekor újraindul a gép.. A szóbanforgó oprendszer Win XP. Próbálkoztam Win7 telepítéssel (csak a móka kedvéért) de már a művelet elején hiányol/nem tud telepíteni x fájlt. Minden program beleértve a win-t is másik gépen hiba nélkül települ/működik.Optikai meghajtó csere megvolt,kábel csere megvolt,ide csatornák variálása megvolt,memtest,hdd ellenőrzés,hdd "installálása" biosban,tápcsere,ram csere,procc csere szintén és az eredmény 0
Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SQL kérdések
- Formula-1
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest