Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz szacsee #6651 üzenetére
Táp is már a 2. a házban.
Most egy HX520 van benne, előtte egy asus 420 volt.
Ugyan ezt csinálta.
Én is erer gyanakodtam először de szerintem nem, akkor minek indítana megint ujra miután restartol és minek villogna a 3. restart után a monitor a jelet keresve.Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
törölt tag
Nos most olvasgattam hogy a kingmax ramok nem a legjobbak. Akkor mondana valaki egy konkretan JO minosegunek mondhato 1066mhz-s 2giga ramot? (2 darabban off korrsz)
-
BLOODSHOT
senior tag
Amikor ujraindít rendszerint kiirja a bios az eszközök felsorolása után hogy OVERCLOCKING FAILED!
Amikor semmi nincs húzva...
Na ez mi?Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
vikcsi
senior tag
sziasztok!
szerintetek mi lehet a hiba egy zsír új p5kc alaplappal, mivel hagndrivert nem akarja felrakni. kiírja egyszerűen, hogy hiba, és kilép.
valakinke van ötlete??
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
dudo
tag
Hali!
Sima P5K megy vajon 4x1 giga Corsair XMS2-vel szerintetek?
Gigabyte Z270N wifi Mini-ITX - I5 6600 - 16GB Corsair RAM - Samsung 980 pro SSD - WD Red 2TB - Cooler Master V 700 - Phanteks Enthoo Evolv ITX
-
DeSanto
őstag
Kérdésem a következő.
Gigabyte P35-DS3R -el vagy Asus P5KC-vel járok jobban egy Q6600 (SLACR) társaságában?
Tuning fontos legfeljebb 3,2Ghz a max.Esetleg a P5K Pro -ra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
hali.
Hát a sárga slot-okkal elég sok a probléma, pl nálam sem mennek benne normálisan a ramok. Sztem jobban jársz, ha 2x2gigát veszel, tuning szempontjából is jobb.
changbácsi: az Intel chipes lapok CrossFire-ösek, SLi-hez nForce-ra lesz szükséged, de azok meg nem bírják az FSB-t
( bár ugy hallottam volt, aki CF-ös lapban kát nVidiát összehozott )
[ Szerkesztve ]
-
dudo
tag
válasz Hurkaleves #6671 üzenetére
Köszi!
Valahogy éreztem hogy ez lesz.Gigabyte Z270N wifi Mini-ITX - I5 6600 - 16GB Corsair RAM - Samsung 980 pro SSD - WD Red 2TB - Cooler Master V 700 - Phanteks Enthoo Evolv ITX
-
pszihó
aktív tag
-
b.ricsi
csendes tag
hali,
nekem volt hasonló bajom, bár a sima p5k-val, amikor x. alkalomra újraraktam az xp-t a hangdriver nem akart felmenni, telepítés közben hibát írt és kilépett. Az a baj h nem igazán emlékszem de az eszközkezelőben volt piros felkiáltójel mellette. Valahogy sikerült letiltani(eszközkezelőből), de az tuti hogy nem a típus szerinti nézetben hanem valamelyik másikban, mert ott nem engedte vagy nem működött. Aztán reboot és utána felment. De gondolkozom rajta hátha eszembe jut írj ha sikerült/vagy nemchangbácsi: cf:crossfire, és a p35-ös chip cf-t támogat, és pont
handral: sztem a legjobb ramok: crucial ballistix tracer(ledes)-25k körül ph-n, ocz reaper, mushkin, mind 2*1GB @ 1066mhz, mind élettartamgarival, szeretik az oc-t
http://b_ricsi.extra.hu
-
subaruwrc
félisten
halihó.
lenne egy olyan problémám hogy lassúnak tűnik a gépem.valószínűleg mert az is csak nem tudom pontosan miért. friss vinyó friss windows minden driver fent proci 3700on ramok 1028on igaz cl5be. win betöltés kb 2perc utána ha benntvagyok az asztalon nem csak lassú de olyan mintha megfagyna egy percre kb és semmit nem tudok csinálni. vkinek ötlete h mit csináljak?. -
cecil
aktív tag
Hali!
segítség kéne...
új gépet raktam össze magamnak: Q6600, P5K premium WiFi, 4Gb ram, 8800Gts 512Mb
az lenne a kérdésem, hogy a asus programja szerint és a cpuid szerint is a proci 1600 mhz-n megy... miért? nem 2400-on kellene neki?
most 6*267... nem tuningolok, mindent alapon hagytam... kellene valami állítani a BIOSban?köszi!
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok! Valaki lenne olyan szives, hogy megmondaná, milyen (részletes) BIOS beállítással lehetne 495 MHz FSB-t elérni, ASUS P5K-E WIFI alaplappal.A P35-ös alaplap tesztben úgy tünik, hogy szinte bármelyik képes erre, csak a BIOS beállítást nem mellékelték.Szerintem itt már igencsak finomhangolás szükséges.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
#6636-ra vki?
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
-
szacsee
nagyúr
Jónak jó, tudja, de ennyi is..sajna a tápellátó áramköre 3 fázisú és a tuning felejtős emiatt..
Ha Quad-ot szeretnél hajtani...amiről már lassan mindenkit lebeszélek, mivel ha nem oan progit használsz pl videoedit alatt akkor fölös a Quad. Na jó 3 év alatt a 4 magot használó játékok száma lehet meghaladja a 10-et...meg max ezért.
Szal Quad alatt 2x annyi áramot kell a tápellátó áramkörnek biztosítani, minf C2D-nél, így a 3 munkatekercs pl jobban igénybe van véve, mint pl egy P5K Premiumon levő 8 tekercs...
Alapon lehet használni, de akkor inkább C2D+ tuning, aztán ha lesz best buy, akkor yorkot bele. -
szacsee
nagyúr
válasz subaruwrc #6687 üzenetére
Ollan mint a HD tach a vinyó sebességét méricskéli...nehogy nálad is belassuljon..
Ez az-e...
Jájjjj öcsém most jutott eszembe, hogy haver gépét eccer a Win Update ette mint állat. ..nézegesd a processeket hogy melyik zabálja az erőforrást, hátha nálad is az van.Na mentem Múvizni utána belesek mi a szitu...addig meg írgyá mire jutottál.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz szacsee #6692 üzenetére
ezek mind olyan dolgok amik voltak idáig is ellenben gyors volt a cucc.most ezek vannak plusszba lassú is. nemértem én ezt. soft hangtól nem várok semmi különöset elég nekem az.procikihasználtság 0és zéro között van mert a friss vinya/win miatt nincs boinc még. gondolkozom tovább...
-
chickenm
csendes tag
-
chickenm
csendes tag
Á, sajnos nem... Próbáltam a részletes keresés funkcióval, de
Az a gond a PC-kkel, hogy olyan modulárisak... Ritka a 2 ugyanolyan konfig. Oly jó lenne, ha valakinek ilyen lenne és tudná prezentálni a sok kis bíjosz számadatot...{P5K 2x1GB Kingmax 800Mhz (kldd48f-b8kb5)(sárga slot-okban) C2DuoE4500 gyári hűtővel EN8600GTS(Silent)}
Azért köszi
-
apro
senior tag
válasz copperhead #6679 üzenetére
hali
persze hogy mennek a teszt szerint
pl7X500fsb=350mhz de ezek úgy néz ki a képen 7-es szorzoval vannak tesztelve
PL: itt van link az enyém röl a lap 520FSb-ig megy Sima P5K
[link]
hali -
keIdor
titán
válasz DeSanto #6672 üzenetére
Jah mostanában Asus és Gigabyte is túl sok lapot dob piacra...
Hát FSB-ben a legtöbb Asus lap pl. jobban szerepel úgy vettem észre, de a Gigabyte meg gyakrabbak frissíti a BIOS-okat a lapjaihoz és jobbak is azok a BIOS-ok szvsz.tehát:
Jobb tuning=P5K Pro
Megbízhatobb működés, jobb support=Gigabyte...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
P5ke-Wifihez melyik a legjobb Bios?
Nem akarok tuningolni, csak egy stabil gépet szeretnék.
-
keIdor
titán
Kezeli persze, én a tuningról beszéltem. A 3 fázis kevés a 4 magnak. Egyszerűen kevés 100W felett (vagy talán picit több) a 3 fázis.
Ez röviden azt jelenti, hogy pl. 1,35V felett már nem tudnád stabilizálni a Quadot. Moddal igen jó a lap SuperPI-re, Everest-re, de a stabil Prime95-re már nem tudod használni.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest