- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vortex07
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problemam, hogy ahanyszor csak aramszunet van, vagy kikapcsolom/kihuzom a gepet par percre, a BIOS visszaall az alapbeallitasokra (mint amilyen volt gyarilag), viszont az OC profilok megmaradnak. En az elemre gyanakodnek, de ezt a figurat ujkoraban is eljatszodta elso perctol fogva! Szerintetek?
-
Vortex07
tag
Sziasztok!
Adott egy P5B Deluxe Wi-Fi alaplap. Jo par honapig 4*1 Gb A-DATA Vitesta Extreme Edition muzsikalt benne ( tehat 2 darab 2*1Gb kit) egeszen most par napig.
3 napja a gep elkezdett lefagyni, kekhalalozni stb... nem keves idombe telt h kitalaljam h a memo a hibas (mivelhogy pont akkor csereltem HDD-t is benne, igy mindenre gyanakodtam csak arra nem).A modulok 4-4-4-12 beallitason es 2.1-es feszen voltak hajtva.
A fura helyzet a kovetkezo: az egyik modul a 4 kozul a fekete barany amelyik ha az alaplapban van akkor tutti problemak vannak, meg akkor is ha a parjaval van kettesben. (probaltam az idozitesti 5-5-5-14-re csokkenteni de nem hasznalt). A masik 3 modul szepen muzsikal tovabbra is, sot az emlitett modul ugy tunik hogy egymagara is mukodik(habar tulsagosan sokaig nem teszteltem mert Vista nem egy elmeny 1GB-al
)
Amugy a ket kulon vasarolt parnak a felepitese nem egyezik meg. Az egyiknel a bordara ragasztott cimken DDR2 800+ (4) 1GX8-at ir, a masiknal 1GX16-ot. (Everest szerint az egyik par 1 rank, 8 banks (ezek kozul hibazik az egyik) a masik par meg 2 ranks, 4 banks). ha jol ertelmezem az utobbi az ket oldalas.
1. A kerdesem az hogy mi a magyarazat erre es orvosolhato-e valahogy? (vagy marad a gari)
2. ha arra kerul a sor hogy kicsereljem a memoriaimat akkor arra gondoltam hogy 2x2GB -ot kene beletenni de a kezikonyvben illetve a forum utolso oldalai alapjan meg mindig nem tiszta hogy mit tamogat a lap es mit nem. 800-as vagy 1066-os modulokat szeretnek (valszeg 800-4-4-4-12-on lesznek hajtva).
Egy vagy ketoldalas modulokkal kapcsolatban is volt valami. -
Vortex07
tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy P5B Deluxe/Wi-Fi tamogatja-e a Q6600-ot?
Az ASUS oldalan nem volt tiszta amit olvastam:
- Intel® Quad-core CPU Ready
- Compatible with all FSB1333/1066/800/533MHz CPUs except Quad Core
Most akkor hogy van? -
Vortex07
tag
Haliho!
Az elobb nezegettem az alaplapom [P5B Deluxe Wi-Fi] adatait az ASUS oldalan mert kivancsi voltam h tamogatja-e az ujabb 4 magos intel procikat es azt fedeztem fel, hogy a BIOS verziom nagyon le van maradva, nevezetesen 0711 verzioszamu.
Kerdesem az lenne hogy javitottak-e azota valami jelentoset a lapon. Nem keszulok fejleszteni csak erdekel. Egyik revizional olyasmit olvastam hogy talan valami random restartokat orvosoltak volna? Neha neha szokott olyat csinalni a gepem h ujraindul, akar minimalis terheles alatt is. Kopogjam le eleg ritka jelenseg. Errol lett volna szo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- ASRock Z270 Pro4
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest