- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiviszem
tag
CPU Frequency 400
DRAM Frequency DDR2-800MHz
ez a 800Mhz-ra a beallitas.Tedd a Cpu frequencyt 500-ra,onnan emeled majd,a DRAM-ot meg hagyd auton eloszor.A tobbit kb. a leiras szerint allitsd be.Ha megy a gep emeld a Cpu frekit,amig birja,aztan fixald le az elert DRAM erteket is.A Ratio CMOS setting 6-8 a 6X500=3Ghz. -
botor
csendes tag
Köszönöm, vissza is olvastam (már korábban), csakhogy mint BIOS buherben járatlan, tőmondatokból nem értek. Olyan segítség kellene, hogy mely BIOS menüpontban, milyen értékhez képest kell növelnem a feszültséget, pl 0,1 V-tal, ahogy "hülyegyerek" írta. Ebben tudsz segíteni?
-
D@ni88
addikt
én Achilleustól kértem a linket, és van neki p5b deluxra is
az h mit h csinál én csak annyit tudok h megszünteti az ellenállást, így nem akad fel az áram.
De amit beállítasz biosba pl 1,5V-ot akkor nem kapt többet, csak annyit
jah és igen valami olyasmit beszélt h az a tekercs a mérőpontde engem nem érdekel annyira csak h ne legyen vdrop
kérdeztem tőle h ezt ugye nem lehet túlgrafitozni mint a vga-t, aztmondja ilyenről szó sincs, csak stabilitást okoz.
Potméterrel nem tom mérni, mert beszart nem kicsit -
wagi
senior tag
Jelenleg ilyen beállításokkal megy :
Bios
►Advanced
►JumperFree Configuration
AI Tuning Manual
CPU Frequency 371
DRAM Frequency DDR2-740MHz
PCI Express Frequency 100
PCI Clock Synchronization 33.33
Spread Spectrum Disabled
*Memory Voltage 2.1V
*CPU Vcore Voltage 1.350V
FSB Termination Voltage 1.400V
NB Vcore 1.45V
SB Vcore ( Sata;PCIE ) 1.5V
ICH Chipset Voltage 1.057V
►CPU Configuration
Modify Ratio Support Auto
C1E Support Enabled
MAX CPUID Value Limit Disabled
Vanderpool Technology Disabled
CPU TM Function Disabled
Execute Disable Bit Enabled
Peci Enabled -
freeevolumen
csendes tag
Ez mind szép és jó, de nem konkrétan az én configurációmra szól: ''*= ►Tipustól, márkától, adódóan eltérő lehet.'' Nem igazából az a problémám hogy nemtudom hol, hanem az hogy nemtudom hogy mennyire állítsam az értékeket.
Visszaolvastam elég sokat, és bárnilyen gépre tudtak konkrét segítséget (értékeket) adni. Ugyértem hogy konkrétan megmondták a kérdezőnek hogy a proc FSB-t xy-ra, a meória értéket xy-ra, feszeket xy-ra kell állítani, és nem csak egy általános leírást adtak aminek a végére odavan írva hogy ''vagy jó-vagy nem más hardvereknél''.
De inkább hagyon az egészet, mert ahogy látom nem fogok választ kapni a kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest