Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, tudtok segíteni kicsit? Asus K50IJ notebook, tegnap feltettem a VIA HD Audio Deck-et de ,hogy minek..azt hittem így menni fog a microfon megy is de kikapcsolni nemlehet.Mindent felvesz és sípol állandóan úgye a gépeléstől meg minden zajtól..
Na most felmrégel újrarakom, de ha már itt tartok kérdésem.Valami egyszerűbb mondja a driverek feltevésének nincs? Mert ez elég hülyén van megoldva hivatalos oldalról leszedem már eleve ott is vagy 800 menüpontba szedve,de minek?
Chipkészletnek van amúgy drivere? Megmik azok a driverek amik kellenek és a többi asus kütyü elhanyagolható ebben kellene nekem help! THX
-
Xirtam
veterán
Skacok melyik az az asus progi, ami a camerához jár, tudok a fejemre tenni szemüveget ami követi a fejem mozgását stb.! Nem akarom végig nézni az összeset hátha tudjátok melyik az!

-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Asus K50IJ Notebooknak!
Intel c2d T4200 / 4GB DDRII 800Mhz / 250GB HDD / Intel GMA 4500MÉs máris lenne kérdésem.
Alapból Windows Vista volt rajta, na én azt letakarítottam, és Windows Se7en-t raktam fel! Na most alapjából fentvoltak a programok stb.!És nekem az a program kellene ami a gyors billentyűkhöz csinált animációt!Amikor megnyomtam pl. a fényerő gombot akkor a kijelző közepén megjelent egy animáció féleség!És nem tudom melyik softver volt ez! Aki tudja az írja meg nekem előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx