Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f3rdzs0

    senior tag

    válasz Bandit21 #5241 üzenetére

    Borzasztóan. Nagyon nem jön be hogy ilyen offroad pálya, ahol ugratni kell a sikánokban, hogy gyors legyél. Egy éve nem mentem rajta, szóval tegnap kénytelen voltam újra tanulni. Sikerült 2 óra után 1:29.4 körüli időt mennem, de az a setup életveszélyes volt.

    Jelenleg van egy viszonylag stabil 1:29.8-30-at tudó setupom (a háta még így is elengedi magát ha nem figyelek) a 992-vel. Még kicsit finomítok rajta és jobb fektávokat tanulok, akkor talán versenyképes lesz.

    Mondjuk mindez 27 fokos hot stint, szóval 1600 lobbiban ez már középmezőnynek jó lenne. De úgy érzem nem ez az a pálya ahol bizonytalan setuppal akarok menni :DDD

    Látok rá esélyt hogy megyek két-három versenyt hogy (jelentéktelen) championship pontokat kapják, és utána gyakorlom a jövőheti Valenciát (kevés időm lesz azon a héten).

    Mentem 10 percet a 296-tal is, ott kb 3 kör után már a default setuppal 1:30 közelében voltam, szóval azzal gondolom egyszerűbb lenne gyorsnak lenni, de fene se akar egyenautóval menni :)) Esélyes hogy hosszabb távon arra fogok én is váltani.

    f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés