Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #374 üzenetére
Most még nem volt ilyen. Az Origins-ben volt ez, hogy a Hidden Blade-et csak később kaptam meg (itt ez most nincs) és már majdnem kész voltam az egész játékkal amikor végre meglett
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Alexios
veterán
válasz Anonymus23 #374 üzenetére
Nincs ilyen
-
laci1117
tag
válasz Anonymus23 #384 üzenetére
Vegyes harcmodorra melyik képességeket ajánljátok? Van esetleg egy ágrajzotok?
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #390 üzenetére
Xbox-on játszok, onnan töltöttem fel először Xbox Live-ra majd töltöttem le DVR-ről és töltöttem fel Twitterre és onnan szedtem ki ide
De egyébként az eredeti képen is ilyen pixel-es a tűz. Majd megnézem élőben is ha ott járok ismét.
Amúgy ez Photo Mode-ban történt, nem tudom az csinálta-e vele.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #384 üzenetére
köszi ezt nem tudtam
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #416 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy nincs, de ha tévednék kijavít valaki. Abban bízom, hogy a Game+ módban lehet úgy a másik karaktert választani, hogy az előző képességeit átviszem...
-
VTom
veterán
Még nem tartunk ott
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Alexios
veterán
Nincs. Más a szinkronszinész, amúgy ugyan az minden
-
Dlite
tag
Mindenhol azt olvasom, illetve a jútyúberek videóiban is azt hallom, hogy semmi különbség nincs. Kassandrának jobb a szinkronja meg a segge. Kb ennyi.
RTX2060 I5-9500
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #427 üzenetére
már feltalálták ám a digitális vásárlást
Vagy falunet van?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #429 üzenetére
engem érdekel, küldheted a kódot pm - ben
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #429 üzenetére
Persze, így érthető. Nem tudtam, hogy promózza a Samsung.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #433 üzenetére
érdekes, nekem átjött a hsz-ből, hogy mi a mondanivalód
-
sith7
nagyúr
JAAA ... akkor már értem
A 950 kevés lesz neki sajnos.
ne már ...Origin megy vele mediumon
szerk.
Vtom
nekem is átjött, csak poén volt
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ha valakit érdekel, ugye Samsung SSD promócióban (előző hsz-em) meg lehet szerezni a játékot, csak vásárolni kell egy SSD-t, amikkel most együtt adják a játékot, jelentem működik
Pénteken vettem meg az SSD-t, még javában úton van, de az előbb kaptam egy emailt a bolttól az Odyssey kóddal és a linkkel, ahol be lehet váltani
Voilá:;) - The Power of the Light Side
-
Źşë'
addikt
azt írja h UK only
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #478 üzenetére
Igen.
Main menu -> New Game
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #481 üzenetére
Jogos!
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Anonymus23 #481 üzenetére
Plusz van gyors mentés (több is), meg lehet normál kézi mentést is készíteni, ha szárazföldön vagy.
Múltkori érdekesség: kaptam egy küldetést, hogy intézzek el 5 kereskedőhajót, mert csempészkednek. A fedélzetmester időnként szólt, hogy civileket nem kéne bántani; körözést is kaptam, és hiába mondtam, hogy de hát én nem kalózkodom, nekem ez küldetés.
Egy idő után jött egy fejvadász. 2 szinttel alacsonyabb volt, könnyen levertem. Utána jött egy velem azonos szintű. Na, mondom erre kíváncsi vagyok, mit tud. Egy darabig lövöldöztük egymást a hajóinkról, aztán meguntam a körbe-körbe hajókázást, ráfordultam, és teljes sebességgel kettétörtem a hajóját. Hát, ennyit erről a fejvadászról. Pedig kíváncsi lettem volna rá, mit tud közelharcban.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #454 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a játék, még csak a második területen vagyok, amit ki kell takarítani, de beszippantott rendesen Igaz kb semmi köze az Assassin dolgokhoz (minden korábbi játék megvan és végigtoltam), de ezt akkor is eltalálták. Kb olyan, mintha összeszedték volna azokat a dolgokat a korábbi részekből, ami nagy sikert aratott (pl Black Flagből a hajózás, vagy Origins-ből a fegyver és páncélok fejlesztése), kicsit csiszoltak a grafikán (nem az Originshez képest), és újra eladták nekünk, talán annyival mindenképpen más, hogy irdatlan hatalmas a terület, mondom még csak az elején vagyok (lvl16), de semmi kedvem a főküldetésen továbbmenni, annyira bejön a mászkálás questelgetés, hogy nagyon.
Csak megjegyzem, hogy a múlt hét pénteken rendelt SSD is (amihez a játékot adták grátisz) ma megjött a postával, a kód meg már múlt Vasárnap itt volt. Angliából szállítva kereken egy hét alatt itt volt. Volt olyan alzás rendelésem, ami majdnem több ideig jött, pedig azt futárt hozta.
;) - The Power of the Light Side
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #513 üzenetére
Én mindet megtartottam
-
Alexios
veterán
válasz Anonymus23 #520 üzenetére
Annak van amúgy jelentősége, hogy az adott terület Spártaé vagy Athéné?
Nincs. Ha meggyengíted a területet akkor részt vehetsz egy conquest battle-ban, ahol megvédheted vagy segíthetsz elfoglalni, de az ezért kapott jutalmakon felül semmi jelentősége nincs.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #543 üzenetére
Én ennél azért kicsit rpg-sebben tolom az rpg-t
Sunyin lopakodós, de azért mégis spártai harcos vagyok, hadd jöjjenek a rohadékokEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
polgi803
őstag
válasz Anonymus23 #546 üzenetére
Akkor gondolom azóta csak terhesek vannak a faluba...
-
Alexios
veterán
válasz Anonymus23 #548 üzenetére
Ugyan azok a szerelmi opciók vannak Kassandra és Alexios számára. Amúgy [link]
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Anonymus23 #550 üzenetére
Mivel az Origins óta már nincs vérvonalas dolog, ezért ez eleve lényegtelen már. Ugye itt is úgy kezdődik a játék, hogy Leonidas lándzsáján talált dns-t használja, emiatt kell választanod a játék elején Alexios és Kassandra közül. Illetve ajánlom vidd végig a játékot, ott is vannak érdekes dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #548 üzenetére
Én véletlenül botlottam bele egy ilyenbe, nagyon nyomult az egyik vén f@sz, de nem adtam oda magam Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Alexios
veterán
válasz Anonymus23 #566 üzenetére
Lesz még több is, főleg ha bejön a képbe Alkibiades, szerintem ha ennyire zavar a lehetőség akkor nem biztos, hogy neked találták ki a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #572 üzenetére
Szerintem az ókori görög kultúra miatt tolták ennyire ezt túl a játékban. Nem kell foglalkozni vele, ha zavar, skippeled a párbeszédet, nyomsz egy no-no-t, és mehetsz tovább.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Anonymus23 #520 üzenetére
Én még Odüsszeusz szigetén kaptam egy egész jó kardot (nyilván nem legendary kategóriában), aztán valahogy elbénáztam, rám jött 6-8 őr, meghaltam. Visszatöltés után a kard már nem volt nálam. Ezek után vagy 10* újra kinyitottam azt a ládát, de nem jött még egy olyan kard...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
polgi803
őstag
válasz Anonymus23 #586 üzenetére
De ugye látszik is egy fehér csíkkal a vonalvezetés... de ott nem volt...vagy nem mindig látszik? Más. Mikor jön az új patch? mert látom már van. Látom nem csak én kérdeztem...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz Anonymus23 #590 üzenetére
jaa értem...akkor lehet...
-
Mascot21
csendes tag
válasz Anonymus23 #587 üzenetére
Ezt talaltam:
"Hello everyone,
There will be scheduled maintenance on Thursday, Nov 1 that will impact particular online features such as photo mode, the Oikos of the Olympians, Live Events, Daily contacts and the in-game store.
Maintenance will begin at 11am EDT | 4pm CET and should last approximately 30 minutes. We'll update this thread when the maintenance has completed.
Thank you!"
-
polgi803
őstag
válasz Anonymus23 #594 üzenetére
Nálam épp most update-el...
-
szallasi007
őstag
válasz Anonymus23 #711 üzenetére
Nyomjad csak, ha sikerült egy legendary cuccból minden darabját megtalálnod akkor az összes olyan szintű lesz mint amilyen szinten vagy.
El akartam adni fel is tettem apróra de lehet megtartom hátha a decemberi dlc jó lesz.Az új max levelnek mi értelme egyébként? Mert nem nagyon látom értelmét. Lesz majd valami amihez max level kell?
-
szallasi007
őstag
válasz Anonymus23 #713 üzenetére
Skillt max level felett már nem ad, sirköveknél lehet találni ősi feliratokat azok adnak plusz skill pontot amit el tudsz osztani.
-
Alexios
veterán
válasz Anonymus23 #730 üzenetére
Mostanában nem játszottam vele, szóval nem tudom patch változtatott-e ezen, de korábban egész biztosan drágult a fejlesztési költség, minél több szintet kellett fejleszteni
-
noxon
őstag
-
gejala
őstag
válasz Anonymus23 #753 üzenetére
Igen, ez a pre-order quest. Poén kis AC easter egg a karakter meg a párbeszédek, de nem nagy szám.
Maga a quest annyi, hogy 5 sync pontra el kell menni, aztán lootolni kell egy ládát, ami ad egy nem egész 5k drachmát érő trade goodsot.[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz Anonymus23 #756 üzenetére
A pipa sem volt meg, hogy teljesitetzem. Pedig tegnap megvolt.
Hát nekem az Origins mérföldekkel jobban tetszett.
8. szinten vagyok, de kí szenvedés bárkit legyőzni.
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
hdekakas
senior tag
válasz Anonymus23 #763 üzenetére
Aha, köszi. Ennél a perknél még nem tartok, nem is mutatja meg hogy mik azok. 10-es szinten vagyok, pedig pre-orderben megvettem a játékot, de nem sok kedvem van hozzá. Minap 1 óra játékom veszett el, mert elfoglaltam egy nagy erődöt nagysokára, de utána jött egy fejvadász és megölt. Fasza mondom, akkor ennek is annyi, egyelőre nem erőltetjük ami nem megy...
-
noxon
őstag
válasz Anonymus23 #768 üzenetére
Azt hittem ez passzív skill, köszi.
We live in a simulated world...
-
Warzoz
senior tag
válasz Anonymus23 #793 üzenetére
Nálam működik a vesszőgyártás, viszont csak az alap vesszőket tölti ha elfogynak és csak 20 darabot ad.
-
Werkly
őstag
válasz Anonymus23 #798 üzenetére
Félreértetek! Elvett mindent a questekből egy résznél. De autosave-ből visszatöltöttem és mellékküldiket nyomtam. Mondjuk nem eredeti a game. Ez most drága lett volna SP együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Anonymus23 #855 üzenetére
Az nem semmi akkor lesz dolgunk vele jelenleg 7 szinten vagyunk
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Anonymus23 #857 üzenetére
Így csináljuk összeszedünk mindent kimaxoljuk a játékot gyűjtögetünk, halászunk, vadászunk. Imádok területet bejárni és felfedezni az új dolgokat.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #865 üzenetére
Na pont ezen gondolkodtam én is tegnap mikor éppen rám voltak szállva a zsoldosok. Mondjuk jó sokáig keresnek, néha nincs türelmem. Na majd kitanulom ezeket a talenteket is, mert nem mindig világos melyik mit ad, mert csak ugye ikont mutat és csak akkor ha Ikaros-szal nézem.
(virágbolti verzióban Hunter-re próbáltam tenni, de mivel megvettem így kukáztam ez egészet és most a Warrior/Assassin vonalat akarom vinni némi Hunter beütéssel, mint a különböző nyílvesszők pl.)
Egyelőre még tanulom, hogy mit hogy kell, hatalmas a világ könnyű elveszni.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
unreg1
tag
válasz Anonymus23 #865 üzenetére
Nem kell ennyire bonyolultan.
Ha már levitted az életét annyira, hogy csak 1 mm maradt, akkor van a kiütős nyílvessző, azzal addig lövöd, míg elterül, utána jöhet a felfogadás.Érdemes ezekre a harcokra rákészülni, a sassal kifigyelni, hogy ki legendary és akkor tudod, hogy a végén nem megölni, hanem kiütni kell.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #863 üzenetére
Gondolom te sem keveset játszottál, hogy ennyi arany meg nyersanyag van.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #871 üzenetére
Akkor viszont nem aggódom a nyersanyag miatt, ha annyi lesz később. 20-as szint felé még nem igazán van sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest