Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #454 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a játék, még csak a második területen vagyok, amit ki kell takarítani, de beszippantott rendesen Igaz kb semmi köze az Assassin dolgokhoz (minden korábbi játék megvan és végigtoltam), de ezt akkor is eltalálták. Kb olyan, mintha összeszedték volna azokat a dolgokat a korábbi részekből, ami nagy sikert aratott (pl Black Flagből a hajózás, vagy Origins-ből a fegyver és páncélok fejlesztése), kicsit csiszoltak a grafikán (nem az Originshez képest), és újra eladták nekünk, talán annyival mindenképpen más, hogy irdatlan hatalmas a terület, mondom még csak az elején vagyok (lvl16), de semmi kedvem a főküldetésen továbbmenni, annyira bejön a mászkálás questelgetés, hogy nagyon.
Csak megjegyzem, hogy a múlt hét pénteken rendelt SSD is (amihez a játékot adták grátisz) ma megjött a postával, a kód meg már múlt Vasárnap itt volt. Angliából szállítva kereken egy hét alatt itt volt. Volt olyan alzás rendelésem, ami majdnem több ideig jött, pedig azt futárt hozta.
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja