Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Kikerült a virágbolt polcaira ez a rész is!
-
Werkly
őstag
Itt van ebben a játékban olyan vision, hogy látom egy adott területeken a cuccokat? Köszi!
-
Werkly
őstag
A homokórával jelölt küldiket érdemes megcsinálni? Nem fognak ismétlődni más helyszíneken? És még egy kérdés! A szobrok a városokban ugyebár küldiket ajánlanak, ezek menet közben generálnak újabbakat ahogy halad az ember előre a játékban, vagy elfogynak szép lassan? Mert így akad rengeteg tennivaló. Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
A menüben nem elérhető, hogy hány sync point van meg a játékból? Kösz!
-
Werkly
őstag
A játék egy részénél elveszi a küldetéseket a game? Ilyen 5/10 fort, ship destroy meg stb. Meg a legendary animalt is? Kösz!
-
-
Werkly
őstag
válasz Anonymus23 #798 üzenetére
Félreértetek! Elvett mindent a questekből egy résznél. De autosave-ből visszatöltöttem és mellékküldiket nyomtam. Mondjuk nem eredeti a game. Ez most drága lett volna SP együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Az én stratégiám sem volt jó! Az összes sync pont meg az összes kérdőjel, hajóroncs stb. föl lett fedezve majd ezután story. Gyakorlatilag 50 level volt már a negyedénél. De azért néha már untam 123 óra lett a vége.
-
Werkly
őstag
A GE-ban minden benne van (Season pass, stb.)? Kösz!
-
Werkly
őstag
[link]
Na itt mazsolázhat aki vacilál a grafikával.[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Írja már át valaki moderátor a topikot "Marakszik" Odysseyre! Komolyan óvoda szint!🙈
-
Werkly
őstag
Nem jelentkezett valakinél a játék közben teljesen random reboot? Kékhalál és minden egyébb hiba nélkül? Kösz!
-
Werkly
őstag
-
Werkly
őstag
Meglett, hogy a táp a hunyó valósznűleg.
Levettem a power limitet 70-re és nem indult újra. Mikor visszatettem 100 gyári értékre a limitet akkor újraindult megint. Ma este is nyúzom kicsit ha 70-es limittel végig jó lesz akkor vehetem a nagyobb tápot hozzá! Kösz a segítséget és a hozzászólást. -
-
Werkly
őstag
1440p-ben 3080 karival és 13700 procival milyen minimum FPS-t produkál gameplay alatt? Nem bench érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- DIGI kábel TV
- Napelem
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest