Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Megnéztem a Trailert. Gyakorlatilag Origins 2.0
Tetszett az Origins, meg legalább volt benne tartalom bőven, dlc-kkel 126 óra játékidőm van. De nem biztos hogy még 126-ot akarnék bele, attól mert más a táj. Az is elég változatos volt itt. (Sajnos FC5-ben meg csak 34 óra játékidő volt, szóval remélem az AC sorozat legalább tartalmat ad bőven, ha már újítást semmit.) -
hdekakas
senior tag
És újabb lehúzással is készültek.
A Gold Edition már nem tartalmazza a Deluxe Edition tartalmat. Arra ott az Ultimate Edition, még plusz 10€ összegért.
Eddigi játékokat 90€-ért árulta az Ubi a Gold Edition kiadást. Most már 100€, de ha a megszokott "full" tartalom kell, akkor arra ott az Ultimate Edition 110€-ért.
Megharagítanak, és inkább semmilyet se veszek, virágboltinál úgyis manapság már előbb fent van mint ahogy megjelenik. -
hdekakas
senior tag
Na én is megvettem az éjszaka a Gold kiadást, reggelre le is töltött.
Hogy mikor lesz időm kipróbálni, nem tudom, egyelőre nem igen van időm játszani. De remélem, késő este legalább egy benchmark-ot tudok nyomni.
Nekem az Origins-szel sem volt bajom a PC-mmel, -bár tény, hogy mivel a multi GPU-t nem támogatta, le kellett cserélnem anno a dupla 980Ti-t egy 1080Ti-re a 4K ultra felbontáshoz. -
hdekakas
senior tag
Itt nincs olyan támadási forma, mint Origins-ben volt a Shif+F? Illetve hogy ha hosszabban nyomtan az egéren a bal gombot akkor kicsit késleltetve, de jóval nagyobbat ütött?
-
hdekakas
senior tag
válasz Anonymus23 #763 üzenetére
Aha, köszi. Ennél a perknél még nem tartok, nem is mutatja meg hogy mik azok. 10-es szinten vagyok, pedig pre-orderben megvettem a játékot, de nem sok kedvem van hozzá. Minap 1 óra játékom veszett el, mert elfoglaltam egy nagy erődöt nagysokára, de utána jött egy fejvadász és megölt. Fasza mondom, akkor ennek is annyi, egyelőre nem erőltetjük ami nem megy...
-
hdekakas
senior tag
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a Warrior damage-nél mit jelent a két érték az Inventory fülnél?
A bal oldali szám elég alacsony, a jobb oldali elég magas. -
hdekakas
senior tag
válasz evitiguF #943 üzenetére
Ja. De az egyik fegyvert nem használom, unarmed van beállítva. Vagy annak lenne ilyen kicsi értéke épp ezért?
Na amin még töröm a fejem: melyiket éri meg jobban fejleszteni, a health vagy az armor értéket?
Nem látom mi a különbség... Ha több az életerőm, tovább nem purcanok ki. Ha erősebb a páncélom, szintén tovább nem purcanok ki. Szerintetek? -
hdekakas
senior tag
Ja erre nem gondoltam, hogy a második fegyvert ha nem is használom, de növeli az értékeket a statban.
Én pont a warrior ágat erőltetem, de még ígyis hasonló szintű elleneket öt percig kell gyepálni.
Alapanyagok honnan szerezhetőek? Oké hogy találok 4-5-öket a fűben, de 25ös szintű vagyok, betörtem csomó fegyvert, nem fejlesztetettem semmit, még a hajóhoz se nyúltam hozzá és mindenből pár száz van!
Aranyam se sok mert az egyik főküldetésnél oda kellett adnom 15 ezret. 52%-os a végigjátszásom.
Még azokat nem vágom, hogy néha kiír valami jutalmakat, pl miután 10 meg 20 mercenaryt kinyírtam. Azok micsodák, automatikusan annyival erősebb lettem? -
hdekakas
senior tag
A kérdőjelek mind-mind izgalmas kihívásokat rejtenek: Kill captain, loot treasure.
Ability pontokkal hogy áll a játék? Mennyit lehet összegyűjteni, sok képesség kimarad amit nem lehet kiváltani? Szintlépeken kívül mivel is lehet még gyűjteni, valami lootolható dologgal? (Origins-ben Ancient Tablet volt.)
-
hdekakas
senior tag
Mercenary-kat hol találok akiket megölvén előrébb jutok?
33-as szintű vagyok, de folyton csak 31-esek jönnek. Meg van még egy 47-es ahogy látom a Mercenary fülnél, de az meg még felejtős.
Illetve van olyan 32-es szintű ami bár alacsonyabb mint az én szintem, de a Mercenary statisztikán előrébb szerepel, a következő Tier-ben van. Azt ha megölöm akkor is előrébb kerülök a ranglistán, vagy itt csak és kizárólag az számít, hogy az én levelemnél magasabb szintű legyen?! Mert akkor felejtős, mert nem tudom mondom, hol találhatok nálam mondjuk max 1-2 szinttel magasabbat, mert csak alacsonyabbak vannak a statisztikában is, -no meg egy 15 szinttel magasabb. -
hdekakas
senior tag
Az mitől van, hogy egy területen mindent megcsináltam, a leadert is megöltem, és még mindig Fortified a terület, és nem tudok Conquest battle-t csinálni? Mit kellene még az ilyen területeken csinálni, hogy egyáltalán nem gyegült, és tudjak battle-zni?
-
hdekakas
senior tag
Nekem több helyen is ilyen:
Látszik, hogy minden meg van csinálva, nem tudok már mit csinálni, meg írja hogy a Leader is le van győzve.... Mi a bánatot tudok még itt csinálni, hogy csökkenjen az ellenállás?
Attika is ugyanilyen. Ki van maxolva, de az ellenállás nem csökkent.Más: Ha az áthúzott piros szíves emberkét megölöm ugye annak kellene levenni a körözést. Na én kettőt is megöltem ilyet, de a körözés nem csökkent. Régebben még működött a dolog, de az utóbbi időben már nem. Szóval marad az egyetlen út hogy mindig fizetek egy vagyon hogy ne jöjjenek. Majd megölök három katonát, és újra fizethetek mert jönnek.
-
hdekakas
senior tag
Ja, azt nem mondtátok, hogy a conquest battles-eket bármennyiszer meg lehet csinálni minden területen. Ha kipucolok egy területet és csinálok egy harcot, utána újra erős lesz a régió, újra van leader, és lehetne mindent elölről kezdeni. Na még mit nem.
Azt nem tudom mondjuk, hogy ha a fő sztorit kijátsza az ember, utána is lehet még conquest battle-eket előidézni?Más: A mercenary tier esetén mikor kapom meg az adott tier jutalmát, ha elérek az adott szintre, vagy ha továbblépek? Szóval mondjuk a tier 4 jutalmát, hogy 20% alapanyag kell a hajóhoz, azt akkor kapom meg ha végeztem a tier 4-gyel és már tier 3-as vagyok, vagy már akkor, ha az első szinten vagyok a tier 4-ekben?
-
hdekakas
senior tag
Kassandrát meg lehet ölni valamivel?
GYakorlatilag nem fog rajta semmilyen ütés...
Hiába kaszabolom, 0-t vesz le az életerejéből. A parry-re se ad adrenalint, így azt se tudom feltölteni.
Tízszer megpróbáltam, esélytelen.
Leveszem easy fokozatra, akkor talán esetleg. -
hdekakas
senior tag
Van egy olyan Ubi kihívás PC-n, hogy "Lehengerlő" Szerelkezz fel csupa lehengerlő felszereléssel.
Itt mit kell csinálni? Mind Alexios, mind a hajó csak arany, legendás cuccal van felruházva, mégsem oldja fel ezt az achievement-et a 200 XP pontért.Másik: Én hiába változtatom a felszerelésem kinézetét, nem történik semmi. Pl sisakja abszolút nincs is a karakteremnek a játékban. Bármelyik sisakot veszem fel, akkor sincs, csak lobog a haja fedőtlenül. Ha meg bármelyik cucc a kinéztetét változtatom, akkor se történik semmi változás. Mi folyik itt "Gyöngyösön"?
-
hdekakas
senior tag
válasz Anubris #1307 üzenetére
Ezt én is így látom, hogy harcolni nagyon nehéz. Dragger-t használok, és három cuccomon is +21% dragger damage van, plusz a masteri skilleknél raktam 15 ability-t a dragger damage-re, meg 10-et a warrior damage-re, és minden cuccom legendary warrior damage-es felfejlesztve, és a plusz engraving is hozzá 7% all damage. Na már most még így is egy sima katonával is keményen harcolni kell, egy polemarch meg komoly kihívás, csak 3db overpower segíti a történetet.
És igen, egy vaddisznó nekem ugrik, oda az élet egy negyede. Ha meg tűz ér, akkor az 2 mp alatt kipurcant, ha azonnal nem rázom le magamról.Na de mit szóltok a februári update-hez, hogy már meg 99 level lesz a szint? Kérdés, hogy milyen tartalommal lehet azt majd elérni?! Csinálgatni kell a napi kifogyhatatlan falról a semmitéről unalmas küldetéseket hozzá?
Mindent kijátszottam, teljesen felfedeztem mindent, összes arénát megcsináltam, Lost of Tales küldetéseket is végigvittem, üres a térkép, és így vagyok 65-ös szintű.
Egyedül a Legacy of the first blade dlc-hez nem nyúltam még. Gondolom még azzal is pár szintet fel lehet majd még lépni. De még 34-et mivel? -
hdekakas
senior tag
válasz Anubris #1314 üzenetére
Megvan az a vezető. Nekem is volt ilyen. A sassal ha nézed, nem jelöli ki mint a normáls ellenfeleknél hogy melyik a kapitány, de ha megnézed a képét meg a képességeit, akkor ott lesz az "igazolványképén" a korona. Jellemzően medvével járkál.
Gondolom az a tábor az, ahol a legendás állatos küldetések véget értek. Mert ott sok ilyen nőci van, és tényleg nehéz volt megtalálni. (Meg még egy ilyen terület volt, ami elég nagy területen volt elszórva ahol meg kellett keresni.)Na szóval nem tudom, milyen tartalmat fognak még nekünk adni, ami 30 szintlépésre elég lesz, mert az üzenőfalasokat biztos nem fogom csinálni monoton csak azért hogy száz után lépjek egy szintet. Lesz 25 vagy mennyi új sync point is, gondolom azokat is megint újra fel kell fedezgetni. Hú de izgalmas.
-
hdekakas
senior tag
válasz S e t h #1324 üzenetére
Mindent kijátszottam, már majdnem végig a Legacy DLC-t is, és így vagyok 66-os szintű.
És még így is vagy 30-40 battle-t lenyomtam, ami igen sok xp-t ad.
Itt meg már horror xp kell egy szintlépéshez.
Mennyi kell majd a 98-ról 99-re lépéshez, 5 milliárd? 😅
Szóval szerintem az eredeti 50-es level volt a jó ötlet. Hiába lehet szintet lépni, de ahhoz valami tartalmat is kellene kapni!Más: szerintem a gold se érte meg az árát! Legacy of the first blade? Egy epizód kábé 2 óra hossza mindent megcsinálni, és xp-t is alig ad.
Azért az Originsben komplett új térképeket, új grafikát, új játékvilágot kaptunk egy-egy dlc-vel. Na és tízenóra játékidőt... Itt meg? Megjelenik egy újabb pötty a térképen, és lehet menni, kill eztmegazt, free eztmegazt, loot eztmegazt. Szuper. 😏 -
hdekakas
senior tag
válasz S e t h #1332 üzenetére
Én már pre-order megvettem a New Dawn-ot, csináltam is neki egy topic-ot. [link]
Meglepően semekkora a játékra az érdeklődés ahogy elnézem, sehol.
Annyit elárulhatok, hogy PC-n rendkívül jól fut! Minden ultrán, 4k-ban, még a motion blur és volumetric cloud is ultrán, ráadásul legmagasabb élsimítással, és így is stabil 60 fps, 55 fps alá még eddig semmilyen körülmények között nem ment.
Akkor úgy látom, nem csak én érzem úgy, hogy túlzás az a lvl99, mert egy 50-60 fölött már csak az unalmas, ismétlődő napi vagy battle küldetések által lehet jutni. Nem mintha kábé level 10 fölött is már nem csak az ismétlődő tartalom lett volna, -de ott még legalább más-más területen.
Hát nekem csalódás volt eddig a dlc. Azt hagytam utoljára, mikor már minden kész volt. Errefel lehetett elölről kezdeni. A már kipucolt területekre kellett újra menni, és ott újra kill captain, loot treasure, free captive. -
hdekakas
senior tag
Hidden blade? Legacy of the first blade!
Igen, egyszer kifizeted, és ahogy jönnek a tartalmak, megkapod. És utána lehet újra loot-olni a tresure-t, amit már négyszer amúgy is megtettél.Nekem az Originsben valami 160 órám van benne kábé, és nem volt ennyire monoton, ebben 110 órám van, az eddig megjelent dlc-kkel együtt is, de ebből a 110 órából vagy 10 ami felesleges, csak azért csináltam, hogy több xp-m legyen. (De minek, mert feladom, 99-ig úgysem küzdöm fel magam, sztem még 70-ig sem.)
Deck: Nem az a baj, hogy maga a tevékenység ismétlődő, de sok esetben már totál ugyanazt kell csinálni ugyanazon a helyszínen is, stb. Érted. Nem az a baj, hogy ugyanazt a 3 dolgot kell állandóan csinálni, ha mindig más a helyszín, máshol vannak az őrök, stb. De hogy egy DLC-ben is ugyanoda kelljen visszamenni amit már kipucoltam, és addigra újra ott a fogoly meg a treasure amit újra ki kell nyitni, az már sok(k).
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Bizony, a Unity az eddigi AC-k legjobb grafikájú játéka!
Mikor először nyitottam meg az Odyssey-t, és mutattam havernak, csak lesett, hogy mi ez az elnagyolt rusnyaság? Komolyan a fák, a fű, minden, egy összedobott pixelpaca. Csak úgy mutat valamit, ha távolról nézed, pl monitortól 3 méterre, 8k-ban, 115 fov-val, és Ikaros-szal.
És így is eszi a vasat. Mára a Unity már elfut minden maxon egy 1080ti-vel is, nem kell hozzá a legújabb kártya sem, mégis grafikában ELŐRELÉPÉS az Odysseyhez képest. Is. -
hdekakas
senior tag
Én is inkább újrajátszom a Unity-t.
Odyssey:Azért van némi különbség grafikában, kidolgozottság területén a Unity előnyére. Pedig azóta eltelt 5 év, de nem hogy a fejlődést, a stagnálást nem lehet észrevenni, de inkább a lejtmenetet.
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy a Unity-ben nincs két egyforma épület vagy ember, de jóformán még két egyforma cserép se! Odyssey? Van 4 féle katona, 1 féle siló, meg mondjuk 2 tucat féle "ingatlan".[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Mindig a szintedhez lesz.
Igazából azt vettem észre, hogy kvázi felesleges pl warrior damage-re meg adott fegyverre rakni egy csomó ability pontot is, mert úgyis hozzászinkronizálja az ellenfeleket.
Annyi értelme van esetleg később visszamenni, ha még nincs meg a 8 adrenalin szegmensed, vagy nincs elég alapanyagod hogy a szintedre felhúzz minden felszerelést, vagy valamelyik képesség ninsc 3-as szintűre fejlesztve még amit használsz, stb. Ezek könnyítenek a harcban, de amúgy tök mindegy hányas szinten mész oda, úgyis -1 vagy 2 szinttel alattad lesz ahogy rémlik. -
hdekakas
senior tag
válasz deniro2 #1443 üzenetére
Igen, a képességeket nem szinkronizálja hozzá, én is ezt mondtam, nem? Azt mondtam, hogy ha ráteszel a kardodra 21%-ot pl nálam a damage with daggers-re tettem két felszerelésemre 21%-ot, meg a Master skilleknél is tettem 14 pontot a Warriror damage-re, meg 12 pontot a damage with daggers-re, összességében valami 200%-on van a warrior szintem a fegyverrel, de ha leveszem róluk, akkor is ugyanannyi nyiszibolás egy-egy ellenfél. Fasza.
VTom: Hát ezen képek alapján is felületes pedig. Ezt már írtam egyszer, messziről szép. De nézd meg közelről. a tárgyakat... Vagy ezen képeket csak nagyíts ki és nézd a részleteket. Ne messziről egyben az egész várost.
-
hdekakas
senior tag
Nekem az a kedvencem, mikor assassinnal megölök valakit, és az abilitynek hála az egyből el is tűnik, majd az üres földet kell confirm kill-ezni.
Amúgy tudja valaki, holvan az új 22 sync point? Egyet sem látok a térképen, csak amik eddig voltak. Teljesen kipucolt az egész térkép...
-
hdekakas
senior tag
válasz Anonymus23 #1499 üzenetére
Írtad, de nem konkrétan, hogy hol.
MINDEN kikötőhöz menjek, és mindegyiknél ott lesz? -
hdekakas
senior tag
Szia!
Ennyi lesz amiről tudsz. Igen, az Atlantis még nem jelent még, és szintén 3 epizódos lesz.
Nos, ha pl az Originsben ismered a DLC-t, hogy új pályát kaptunk, új skillek, új táj, új szintlépés, új minden, na akkor azt itt felejtsd el! Ugyanazon a térképen kapsz ugyanolyan dögunalom küldetéseket, hogy újra szabadítsd ki a foglyot az erődből amit már egyszer megtettél ha kipucoltad az erődöt, újra loot-old ki az a treasure-t, öld meg az az illetőt, stb. És kábé másfél órás egy-egy DLC-nek nevezett tartalom epizód.
Történetileg ad valamit a sztorihoz, de játékélményben semmit. In my humble opinion... Aztán lehet hogy valakinek nagyon bejön ez a semmi.[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
A Master Ability-ben érdemes megvenni a Damage on Athens és Spartan Soldier képességet valameddig? Első +4%.
Ez gyakorlatilag mindenkire vonatkozik ha mindkettőt megveszem (kivéve állatok)? Vagy csak bizonyos katonákra értelmezhető a plusz sebzés? (Illetve az Atlantis DLC Elisium ott nem tudom kik vannak, spártaiak vagy athéniak, vagy az valami harmadik "faj", akikre nem vonatkozik?
Nem tudom, mit vegyek a skill pontjaimért. Igazából csak pár (mondjuk max 10) képességet vettem meg a falról amit 3-asra felfejlesztettem, a többit az rátettem +warrior damage-re meg damage with daggers-ra. -
hdekakas
senior tag
válasz tibaimp #1884 üzenetére
Hát megéri a Gold-ot venni, ha szereted a játékot.
Viszont itt nem kapsz annyi tartalmat, mint Origins-ben.
Sajnos a Legacy DLC szinte semmit nem ad, sem új térképet, sem új képességet, se semmit. Ad pár küldetést, de ugyanazon a főtérképen, ugyanazokra a helyekre ismét el kell menned, ahol már háromszor voltál. Ugyanúgy ott a kapitány, ott a treasure, minden. "Nagyon" izgi...
Az Atlantis DLC az ad új térképet, meg lehet gyűjtögetni rendesen képességpontokat is (helyszíneken), konkrét képességet az sem ad már újat, csak még van amit lehet tovább fejleszteni.
Szóval nekem pl csalódás volt, mert az Origins-nél tényleg szinte új 'játékot a játékban' kaptunk. Itt meg túró. De időtöltésnek jó. -
hdekakas
senior tag
Befejeztem a 2. Atlantisz epizódot, kinyírtam Hades-t, majd a Layla-s átvezető után kifagy a játék. Próbáltam már vagy tízszer, de mindig 'Ó jajj, összeomlott" hibával kidob.
Szóval nekem úgy látszik, itt a vége a játéknak 35ezer pénzér'. -
hdekakas
senior tag
Előrendeléssel vettem meg anno a játékot, de még csak most sikerült kijátszanom.
Úgy értve, hogy 99+ szintig, és minden hajófejlesztést megszerezve, stb. Mert magát a játékot már azért egy ideje kijátszottam. Kábé az utolsó 10 szintlépés az már csak a hirdetőtáblás quest-ekkel jött össze, ami azért elég uncsi volt. Kicsit több valós tartalmat is rakhattak volna bele, de azért jó kis game volt ez. 200 óra
Warrior játékmódra mentem rá, meg kicsit assassin, és sok-sok health, hogy ne két találattal nyiffajnak ki mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest