Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz VikMorroHun #190 üzenetére
Nálam annyira hogy már tudom hogy végig fogom újra játszani, hogy egyes helyzetekben másképpen dönthessek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
VTom
veterán
válasz VikMorroHun #328 üzenetére
Van egy kis downgrade az Origins-hoz képest, de teljesen vállalható. Nagyon szép a játék így is.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
laci1117
tag
válasz VikMorroHun #328 üzenetére
Már bánom hogy nem Kassandrát választottam
-
VTom
veterán
válasz VikMorroHun #333 üzenetére
Jaja, elég dögösre sikerült
De én azért Alexios-szal tolom az első végigjátszást, közelebb áll a spártai harcos image-hez, mivel spártai harcos amazonok nem nagyon léteztek
-
l.skywalker
félisten
válasz VikMorroHun #364 üzenetére
Én ilyenkor meg szoktam kérdezni mi járatban van. Csak sajnos nem beszélünk egy nyelvet így csak mutogatni tudunk egymásnak. Én általában megmutatom neki a fegyveremet... jó közelről. Erre ő is a sajátját, de a végén mindig valami félremegy
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gejala
őstag
válasz VikMorroHun #468 üzenetére
Igen, technikailag egyértelműen jobb az Odyssey. Jobb a világítás és a karaktermodellek, konzisztensebb a köd, szebbek a felhők.
Ami kicsit visszalépés, hogy hiányoznak Originshez képest apró részletek. Például, hogy nedves a fal/lépcső, ahol vízben áll, a fegyverek lesüllyednek a homokban, stb. A nedves ruha hiánya viszont szerencsére csak bug, majd patchelik. -
Anonymus23
veterán
válasz VikMorroHun #579 üzenetére
Vissza kellett volna tölteni a pár perccel korábbi mentést, mielőtt kinyírtak, mert akkor nálad lett volna a kard.
Nekem úgy tűnik, hogy amikor megfekszik az ember, akkor nem a gyors mentésekből tölt vissza, hanem ilyen checkpoint jellegű mentésekből.;) - The Power of the Light Side
-
VTom
veterán
válasz VikMorroHun #580 üzenetére
Szerintem az arcmimikára gondolt, és az átvezető videok animációjára.
-
VTom
veterán
válasz VikMorroHun #593 üzenetére
Így kép alaján semmi különbséget nem látok az eredetihez képest...
-
gejala
őstag
válasz VikMorroHun #596 üzenetére
A patch óta nálam mintha már nedvesedne Kassandra fürdőzés után. Nem olyan erős effekt, mint más játékokban szokás, de mintha lenne valami a ruháján.
-
Đusty
addikt
válasz VikMorroHun #616 üzenetére
RDR2-t nekem is muszály lesz megvennem, az első konzol exkluzív idén ahol emberek vannak és nem zombik, szörnyek, robotok.
[ Szerkesztve ]
-
nak0n
aktív tag
válasz VikMorroHun #666 üzenetére
Mindig a támadó oldalt szoktam támogatni, leverem a zsoldost, 7-8 tisztet meg huszonpár katonát, az szokott úgy elég lenni.
-
gejala
őstag
válasz VikMorroHun #675 üzenetére
Lv50-en csináld meg őket. Én +50% animal dmg-el mentem rájuk, ares battlecry + időlassítás + 4-5 devastating shot fejbe és feküdt az összes állat.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz VikMorroHun #720 üzenetére
Ezek közül mondjuk 2-nek van saját párbeszéde(ha jól emlékszem), a nagyrésze pedig random ember akiket megölsz és kész, szóval azért eléggé más mint az ac játékokban szokás
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz VikMorroHun #747 üzenetére
Sajnos nálam zuhan tőle az fps, így delete lett.
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
válasz VikMorroHun #761 üzenetére
Viszont a kék fegyvereket nem tudom eladni a kovácsnál (legalábbis amelyiknél jártam) sem össze tőrni.
Azzal mit csináljak...[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
Anonymus23
veterán
válasz VikMorroHun #792 üzenetére
Nah, nyílvesszőt akartam írni, csak korán volt ma a reggel.
Csak az alap nyílvesszőnél lehet beállítani, de valami nem kerek szerintem, csak mondom, hátha más is használná ezt és esetleg feltűnt.Másvalaki, aki esetleg nézte már?
;) - The Power of the Light Side
-
Habugi
addikt
válasz VikMorroHun #988 üzenetére
Fene vinné el.., legalább ne egy pap állt volna ott hanem egy wannabe orvos/kuruzsló, akkor még akár gondolkodtam is volna a döntésen.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Szabi®
addikt
válasz VikMorroHun #1517 üzenetére
Köszi ezt toltam és jó is volt a maga idejében,,,akkoriban még volt a játékoknak lelke...
-
Heroes fan
őstag
válasz VikMorroHun #1665 üzenetére
A c-vel tudok lefelé menni, elég fura de rájöttem. Egy nagy ellenfelet így öltem meg. Csak 2 órát lehet csak, de volt egy főnök benne tárgyak meg minden nélkül így lehetett kinyírni A végénél majd hol van a 2 kincs még?,addig nem mertem felvenni a küldi végét, mert lehet nem lesz teljes.
-
Heroes fan
őstag
válasz VikMorroHun #1687 üzenetére
Nem is úgy csináljuk kifosszuk előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed