Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1117
tag
Sziasztok!
Más is tapasztal akadást konzolon?
Ps 4 Pro (2 hónapos) Full HD felbontás mellett ha fent vagyok egy őrtoronyban de felfedeznek, megindul felém 8-10 őr úgy elkezd szaggatni a játék hogy ilyet konzolon nem tapasztaltam még... -
laci1117
tag
Srácok, hogy lehet alapanyagot "farmolni" ? Originsben voltak ugye a szállítmányok, itt nem találok ilyesmit..
-
laci1117
tag
Privátban vagy itt spoilerben írjátok meg nekem kérlek, hogy ....
Amikor Alexiossal lehet választani, hogy megöli a faterját vagy sem végül ugyan az a végkifejlet? Én az ölésre nyomtam, de kíváncsi vagyok hogy a másik válasz lehetőséggel folytatódna egy másik szál vagy csak hosszabb lett volna a párbeszéd és végül ugyanúgy megölöm? [ Módosította: radi8tor ]
-
laci1117
tag
Ne haragudjatok, nem értem mi a francért nem lehet mindenhol engedélyezni a spoilert.... direkt kinéztem, hogy mi a tagje és abba raktam de nem működik... -.-"
-
laci1117
tag
Build tippeket én is szívesen fogadok! Elég vegyes a harcmodorom, Originsben PC-n imádtam az íjas harcot, PS 4-en már kicsit bénább vagyok benne így jobban preferálom a lesből támadást vagy hentelést, de ebben a részben elég combosak a katonák, 2-3 rám jön simán lecsapnak, főleg ha van köztünk parancsnok vagy más féle-fajta.
Originshez képest csak nekem tűnik bonyolultnak az egész? 12 óránál járok, lvl 14 vagyok de nem látom se az elejét se a végét még a játéknak, annyi teendő van és úgy tele van a térkép ikonokkal, hogy már azt sem tudom fiú vagyok e vagy lány...
-
laci1117
tag
válasz VikMorroHun #328 üzenetére
Már bánom hogy nem Kassandrát választottam
-
laci1117
tag
válasz Anonymus23 #384 üzenetére
Vegyes harcmodorra melyik képességeket ajánljátok? Van esetleg egy ágrajzotok?
-
laci1117
tag
válasz l.skywalker #387 üzenetére
Köszönöm!
-
laci1117
tag
+1
Nekem is egy katyvasz az egész 20 óra játék után Lv 20 szinten. Egyszerűen azt sem tudom hol kezdődött igazán a játék, a végét meg abszolút nem látom... Az Origins ezerszer jobban magával ragadott, az emberek, a hangulat minden, itt 150x annyi ember van viszont fele annyira nem "élnek" mint az elődben. 6 millió mellékküldetés, azt sem tudom már ki-kivel van, közben zsoldos lista, alvilági lista pfúúúúú... csak felidegesít hogy órákat ülök előtte de egy métert nem haladok kb... ja és akkor a hajókázásról még nem is beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
laci1117
tag
Nem a főszereplőkre és küldi adókra gondoltam hanem a városi életre, az Origins szerintem sokkal inkább "élt", zenéltek az emberek, művelték a földet stb stb.. itt nem veszem annyira észre ezeket a dolgokat. Továbbá azt sem értem, hogy eddig kb 60 mercenaryt nyírtam ki, mégis csak az 5. nagy halmazban vagyok és csomó ismeretlen van még mindig.. Hogy tudok előrébb kerülni a rangsorban?
-
laci1117
tag
Skacok, az ingyenes küldit hol lehet felvenni vagy elfogadni amit most annyira hirdetnek? nekem nincs a questek között. Lv 29 vagyok.
-
laci1117
tag
Ki hogy áll a játékban? játszott idő és szint érdekelne nekem eddig 37 óra és Lv 34.
-
laci1117
tag
válasz Televan74 #646 üzenetére
Én az Originst 2x vittem végig, először havertól kölcsön kapott offline módban, a végén annyira üresnek éreztem magam hogy véget ért a játék, hogy megvettem Season Passostól mindenestül és újrajátszottam minden párbeszédet figyelmesen végignézve, pedig tudtam mi fog következni.. egyszerűen imádtam és nem tudtam letenni. Ebben 42 óránál járok, Lv 37 és annyira várom a végét hogy arra szavak nincsenek, unom már a 1800 méteres lovagolást, az egyforma erődök kipucolását, a szánalmas párbeszédeket amiket csak skippelek mert annyira monoton... ebből tuti nem lesz season pass, csak egyszer érjek már a végére...
-
laci1117
tag
Na most lett elegem ebből a hulladékból, Lv 40, kipucolok háromnegyedig egy hatalmas fortot, már csak a vezető van meg az inasai, elkezd szaggatni a játék és kicrashel
-
laci1117
tag
válasz szallasi007 #714 üzenetére
Ezekről van esetleg térkép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja