Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Jól látom, hogy season pass csak goldba van 100-ért? 40-et szerintem nem ér ha olyan lesz mint az origins ahol a két küldis dlc volt 10€.
-
Đusty
addikt
válasz l.skywalker #50 üzenetére
Az engem nem érint, akkor marad az alap 45€-ért láttam legolcsóbban az valamivel kevesebb mint ha az uplayen pontokért beváltom a kedvezményt.
-
Đusty
addikt
Mezei 40 Giga nem is vészes bár lehet megjelenéskor jön még hozzá meg majd a dlc-kel valószínűleg minimum másfélszereződik.
-
Đusty
addikt
A % számítást az originsnél is rendesen elcseszték, remélhetőleg itt a helyes értéket mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Azt a nyamvadt egér középső gombot hol lehet átkonfigurálni a beállításokban nincs de már másodszor kéri a játék elején? Az a baj, hogy azt a logi driver nekem lefoglalja és nem működik így csak ha kikapcsolom előtte az meg macera játék után meg vissza. Nem is értem miért ilyen idiótán oldották meg.
-
-
Đusty
addikt
Ez a mentési rendszer egy s.@r az originsé sokkal jobb volt.
-
Đusty
addikt
válasz l.skywalker #167 üzenetére
Mármint manuális? Igen de akkor is és azt pl akció közben nem engedi. Pl. ha bementem egy barakba ahol nálam erősebbek voltak de lopakodva kifosztottam vagy a kapitányt lesből ledöftem akkor azt az origins megjegyezte és kész volt a terület. Itt ha közben lefülelnek és megölnek kezdhetem előlről.
-
Đusty
addikt
Igen azt hiszem az első patch jót fog tenni ennek, hátha javítanak egy csomó mindent bár ez lehet, hogy szándékos de a játékidőt nem így kellene kitolniuk.
Más: Az ellenfelek felskálázódnak automatice a szintünkre? Én úgy vettem észre. Csak magasabb vagy egyenlő szint van kisebb nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz l.skywalker #174 üzenetére
Az melyik 2? És, hogyan? Szokás szerint ezek a legnehezebbek a játékban. Jöhet spoilerbe engem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
A nyersanyagokat itt a hajó fejlesztésén kívül mire lehet használni? Az originsben egyértelmű volt de itt nem találok semmi mást.
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #384 üzenetére
köszi ezt nem tudtam
-
Đusty
addikt
válasz l.skywalker #439 üzenetére
Az Origins nekem ettől jóvál átgondoltabbnak tűnt, itt egyre több menü végeláthatatlan quests csoport és lista, kezd káoszba fulladni az egész pedig csak szigurúan egymás utáni területekre megyek amerre a főszál visz és még csak a 3.nál járok. Ahol nem voltam területek meg automatikusan felskálázódnak.
Ebbe a sok questbe meg nem lehet kigazodni valaki elárulhatná mit érdemes, a netes pillanatnyi baromságok nem érdekelnek (az elég lenne a játék végeztével) csakis a fő és mellékküldetések amik úgymond a 100% kijátszásához kellenek.
Ez egy végeláthatatlan katyvasz lett a hülye feleletválasztósdival és túlbonyolításaival együtt.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz #74018560 #457 üzenetére
Nekem is az origins tetszett sokkal jobban. Itt már túltolták a szekeret nem kicsit, bár az akkor még újdonság volt most meg már voltak elvárásaim amik nem jöttek be, sikerült visszalépni amiért a kismmillió átláthatatlan egyforma küldetéssel próbálnak kárpótólni lapos történettel. Itt a kevesebb több lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Egy koop módot legalább bele rakhattak volna itt még értelme is lenne.
-
Đusty
addikt
Az orichalcum mire jó a játékban? Még nem találtam meg az értelmét.
-
Đusty
addikt
válasz laci1117 #614 üzenetére
61 és 39. Azt vettem észre, hogy ha felfedezek és kipipálom a helyeket azzal nem megy előre a % számláló kizárólag ha fő és mellékküldiket csinálok. Én így előre szoktam dolgozni
De ez a térkép már feleslegesen nagy és ismétlődő, kraftolni sincs értelme, ezt hamarabb meguntam mint az originst.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz VikMorroHun #616 üzenetére
RDR2-t nekem is muszály lesz megvennem, az első konzol exkluzív idén ahol emberek vannak és nem zombik, szörnyek, robotok.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Ez egy rettentően unalmas és repetitív játékra sikerült akárhonnan nézzük, az origins 100-szor átgondoltabb volt. Itt túltolták mind a térkép méretét, persze vízzel nem volt nehéz, meg control c control v-vel ami a szárazföldeket és küldetéseket jellemzi. Sokkal többre becsülöm azokat a játékokat ami 15-20 óra után kipurcan de végig élvezhető volt mint mint a végeláthatatlan gyűjtögetés és feladatismétlést, azt lehet hírdetni, hogy 150 óráig tart.
A következő ac nekem kimarad ha ilyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz westcoastog #2566 üzenetére
Szerintem a mentések fiókhoz vannak kötve, nem tudod másét használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Béta iOS-t használók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest