Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
-
user112
senior tag
Megdöglött a kutya is. Folyamatosan mozogni kell, meg guggolni. Egy újabb érdekes világ.
-
user112
senior tag
Az hiszem, így 73%-on befejezem a játékot és elkezdem az originst. Ha letörlöm és esetleg később újratelepítem, akkor marad a szintem vagy elölről kezdődik? Van valahol mentési fájl, amit érdemes lementeni?
-
tibaimp
nagyúr
válasz user112 #4205 üzenetére
Én ezt a könyvtárat lementeném a helyedben, illetve a Steam-en (nekem ott van meg) van felhős mentés, tuti az Uplay-en is van.
c:\Users\#NEVED#\Documents\Assassin's Creed Odyssey\
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz user112 #4207 üzenetére
Igen az lesz. Van ott .ini file is. Nem tudom, máshova pakol-e mentés file-okat.
Én azt szoktam csinálni, hogy komplett az egész Users mappát átmásolom, már amit enged!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Creative997
őstag
Amúgy errol jut eszembe, hogy volt ez a hirveres hogy Ubi accokat töröl bizonyos idő után, meg mostanában nagyon megy mindenhol a téma hogy az ilyen jellegű játék vásárlások során igazából a játékok nem is a tieid, hiába adtál ki rájuk pénzt.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Creative997
őstag
válasz tibaimp #4212 üzenetére
Ez amúgy tényleg jó ötlet. Ha csak ki akarsz próbálni egy játékot, mielott megvenned, ami havernak megvan, így gyorsan és könnyen megoldhato.
Ha csak egy pohár tejet akarsz inni, nem kell megvenni az egész tehenet eseteProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
tibaimp
nagyúr
válasz Creative997 #4214 üzenetére
Egyetértek!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VTom
veterán
válasz Creative997 #4214 üzenetére
Arra nem tudod használni. Úgy működik, hogy egy Ubi fiókra meg tudod venni a játékot több platformra (pl. nekem PC és PS) és ha az egyiken játszol mondjuk 100 órát, akkor ha a másikon indítod el a játékot, tudod folytatni a 100. órától.
A Valhallában 218 órám van PS-en, nemrég volt szénné akciózva PC-n, megvettem oda is, és szépen mutatja, hogy Play time: 218h.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest