Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz tibaimp #1884 üzenetére
Hát megéri a Gold-ot venni, ha szereted a játékot.
Viszont itt nem kapsz annyi tartalmat, mint Origins-ben.
Sajnos a Legacy DLC szinte semmit nem ad, sem új térképet, sem új képességet, se semmit. Ad pár küldetést, de ugyanazon a főtérképen, ugyanazokra a helyekre ismét el kell menned, ahol már háromszor voltál. Ugyanúgy ott a kapitány, ott a treasure, minden. "Nagyon" izgi...
Az Atlantis DLC az ad új térképet, meg lehet gyűjtögetni rendesen képességpontokat is (helyszíneken), konkrét képességet az sem ad már újat, csak még van amit lehet tovább fejleszteni.
Szóval nekem pl csalódás volt, mert az Origins-nél tényleg szinte új 'játékot a játékban' kaptunk. Itt meg túró. De időtöltésnek jó. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz tibaimp #2010 üzenetére
Kár hasonlítgatni. Origins szerintem nagyobb odafigyeléssel és részletgazdagsággal lett megcsinálva viszont sok dolog jobb az Odyssey-ban. Menü, RPG elemek, harc pl. Nekem az Egyiptom jobban bejön, de attól függetlenül szépek a Görög tájak is. Még nem fejeztem be az Odyssey-t de már így is van 120 órám benne 60%-on a főszál. Origins-t viszont befejeztem minden DLC-vel, alig tudtam letenni.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
csuvicsuva
addikt
válasz tibaimp #2010 üzenetére
Az alapja szinte ugyanaz, harcrendszeren finomítottak egy kicsit, bár még mindig messze van a nyílt harc például a Middle-Earth játékoktól. A zsoldos rendszer nekem nagyon tetszik, egyik könnyű, másik nehéz és ott a kihívás, hogy a legjobb legyél. A mitológiai lények/állatok az Origins második DLC-jének isteneihez hasonlatosak. Az Origins alapjáték nekem a vége felé már kicsit nyögvenyelős volt (ez mondjuk a helyszínből magából fakadt, a kietlen sivatagban való lovaglás egy idő után kikészített, Odysseyben sokkal több és gyakoribb a gyors utazás pont), az Odyssey alatt viszont egy fél pillanatig nem unatkoztam. Ha kellett, akkor egy erődöt szívesen kitakarítottam háromszor, négyszer is. Kassandrával játszottam, imádtam, a férfi karakterről nem tudok nyilatkozni. Ha csak Szókratészt nézem, akkor a mérleg nagyon simán az Odyssey felé billen, piszok kemény a fószer, nagyon le tudja pusztítani az agysejteket a filozofálásával. Az első kiegészítőnél nincs új terület, viszont visz előre a sztori, Atlantist még nem kezdtem el.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
r.levente75
addikt
válasz tibaimp #2038 üzenetére
64? Az 64 ability pont, hát annyi már nem lesz nekem, most van kb 30 akkor azt arra költöm!
Gondolom ez volt az a buzogány, amit látok nálad.
A lórol egyszer sem szedett le, egyik sem?
Ha nem akkor ilyen rövid idő alatt míg vissza nem bújik, el tudtad intézni, hogy a lóval még kavircolni is kell?
Akkor hibázni, melléütni stb nem szabad, sőt ez a buzogány így ebben a formában akkor nagyot sebezhet.
Azt a kristályt már én is néztem, hogy honnan lesz meg, akkor lesz mit tenni még itt a véghajrában![ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz tibaimp #2040 üzenetére
Igen az ability potok azaz helyek megvannak, most vagyok 49.5 szinten és ebből a dlc-ből azért még sok van vissza. Talán felmegyek még 10 pontot a 30-ra.
Hát le a kalappal ha nem szedtek le soha a lórol, elég egy rossz ütem és engem leterítenek.
Arra nem emlékszel véletlenül, hogy kb hányszor találtad el őket hogy kifeküdtek?
Csak azért kérdem mert olyan hamar eltűnik, hogy sok ütésre nincs idő. Elég nagyot sebezhet ez a kombó.
Az ördögi kör ott van még, hogy ezeknél vannak a kritályok amik most kellenének, viszont ezeket a végére vagyok kénytelen hagyni, mert így még nincs esélyem.
Ha a végére hagyom akkor meg már minek a kristály? -
Gomisan
tag
válasz tibaimp #2048 üzenetére
Van egy cursed lándzsa, Falx of Olympos néven (aztán a tulajdonságát engrave-elheted másik fegyverre). Csak itt egy kicsit más: 100% plusz sebzésért csak 25% életerőd lesz. Szóval közelharcban elég halálos. Itt én se használtam (alapból jobb a sebzésed, legalábbis Origins-ben baromi kevésnek éreztem enélkül).
-
evitiguF
senior tag
válasz tibaimp #2189 üzenetére
Lopkodás: van amit fehéren jelez, van amit pirosan. Ahogy én észrevettem, mindegyikre reagál a környezeted, hol csak egy megjegyzéssel, hol elszaladnak, ha észrevesznek, és van hogy támadólag lépnek fel.
Van amit fel tudsz használni, van amit el tudsz adni.
Loadout: Később majd tudsz venni még ilyet. Lényegében gyors karakterváltás. Tudsz létrehozni több karakterstílust (warrior, Assassin...) és ezek között tudsz gyorsan váltani, anélkül, hogy menüben kellene átruháztatnod/fegyverezned -
AsakuraDave
őstag
válasz tibaimp #2196 üzenetére
Igen azt tudom Én arra értettem a kérdést, hogy maga a sztori, hogy Juno az a ősi "lény" akit Desmond szabadjára enged ugye vissza akarna térni egy "vessel"-ként használt ember/sage-be? És hogy ehhez a sztorihoz tesz-e valamit hozzá a Unity és a Syndicate?
Vagy ezek inkább csak az akkori kori assassin sztorira koncentrál a "jelenben" nem történik nagyon semmi tehát pl kezdhetem az origins/odyssey-t?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
csuvicsuva
addikt
válasz tibaimp #2215 üzenetére
Á, ne mondj ilyeneket, az úgy nem jó.
Nightmaren bikával beugrasz lassítás közben a harmadiknak lándzsa az oroszlán sparta kick váltasz warriorra páncél nélkül headshot robbantás kiugrasz beugrasz madarat ráküldöd tőrrel megszurkálod és már léptél is három szintet.
Vagy valami ilyesmi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz tibaimp #2245 üzenetére
Igen, mindig újak jönnek. Ahogy megölsz egy előtted lévőt, úgy tudsz felfelé kerülni a listán. Ha jól emlékszem, amikor felkerülsz az első helyre, akkor nyílik még négy újabb kategória. Én második maradtam, mert a 99-est ugyan legyőztem, de a köztünk lévő 95-ös tagot egyszerűen elnyelte a föld. Atlantis DLC még mindig hátra van, lehet, hogy rá is nézek.
-
Roland861010
addikt
-
VTom
veterán
válasz tibaimp #2245 üzenetére
Random jönnek a zsoldosok, és akkor jutsz feljebb a listán, ha megölöd azt, aki a tier listában előtted áll. De ő is random jön, vagy előfordulhat, hogy mellékküldetésből vérdíjat tűznek ki rá.
A legjobb módszer, ha mindig van rajtad vérdíj, akkor jönnek rád mindenhol kettesével, hármasával is. Asszem lassan 400 megölt zsoldos áll járok, olyan 200 körül jött a tier 1, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
tibaimp
nagyúr
válasz tibaimp #2265 üzenetére
Visszaírt az Ubi Supportja, azt írják, hogy frissítsem a játékot az elérhető legmagasabb verzióra és ha továbbra is fennáll a probléma készítsek videót.
Lenne egy kérdésem: én a Steam-en vettem meg a játékot, de ugye Ubisoft fiókom is van, mert kell hozzá, hogyan tudom megnézni a Steam-en, hogy az elérhető legmagasabb verziószámom van-e meg?
Létezik olyan "kényszerített update"?
(A Steam magától csinálja nálam az update-ot én eddig sosem piszkáltam hozzá).A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
-
mr.dana
aktív tag
válasz tibaimp #2288 üzenetére
mondjuk a tulajdonságaim nem jöttek vissza tőle , de legalább tudok fegyvert váltani ..
a jobb oldalival - ballal meg a nyilakat .. ( eddig tök ideg voltam hogy miért nincs mérgező meg lángoló nyilam ) így azért könnyebb lesz
viszont ez a tulajdonságok ha jól látom az alsó sárga csíkkal vannak összefüggésben ami 6 részre van osztva ..
( az életerő csík alatt ) -
evitiguF
senior tag
válasz tibaimp #2341 üzenetére
Ebben nincs mit egyet érteni, puszta számolás az egész, és meglátod, hogy annak lesz igaza, aki a lilát mondja erősebbnek.
De legyen itt egy példa, az általad assassin karakteren viselt Pirate set +50%os assassin sebzést ad.
Lilából össze tudsz tenni olyan set-et amiben van 24% assassin damage + 10% all damage + xxx% CRIT damage when full health + xx% CRIT chance (damage lehet 200-300-400 is akár, chance 30-40-50)
Messze felülmúlja az arany szettet, Te is meg tudod nézni a nyers számokat, ha nyomsz egy Shift gombot az Inventoryban.
Hogy még érthetőbb legyen, az arany szettben mögélopózol egy katonának, Stealth Attack leviszi az életerejét a felére.
Ugyanezt a fentebb említett lilával elsőre ki is iktattad a célpontot. -
evitiguF
senior tag
válasz tibaimp #2344 üzenetére
Ne vedd támadásnak, segíteni próbálok.
sokáig én is az aranyra (legendary) voltam ráállva, de beláttam, hogy ezt az ubi elszúrta, az epic és legendary pont felcserélve kellene lennie.Mivel a kinézetet lehet változtatni, így nagy jelentőséget nem okoz, hogy a menüben milyen színű éppen, de akkor is furcsa, hogy az epic használatával erősebb karaktert lehet kihozni. A balance nem sikerült jól.
már az is kevés szerintem, hogy a fő tulajdonságra csak 1%ot dob rá.
ezért a melléktulajdonságokkal beelőzi az epic a legendaryt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest