- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Gergosz2 #1369 üzenetére
Jaja, ez a debug az elektronikában. Szoftvereknél is hasonlóan vidám, amikor 1 nap után rájössz, hogy hol volt a hiba.
Btw. létezik elviekben valami hasonló a test driven development-hez elektronikában?
(Ha nem lenne ismerős, kb annyit tesz, hogy kis lépésekben haladunk; először írunk egy tesztesetet, amit automatizáltan le tudunk futtatni, aztán utána írjuk meg a szoftvernek azt a kis részletét, ami átmegy a teszten (meg az összes már megírt teszten is), és ezt így váltogatjuk, amíg el nem készül a szoftver. Így gyakorlatilag azonnal kiderül, hogy hol van hiba, és nem kell utólag debuggolni, ami annál költségesebb, minél bonyolultabb a rendszer.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest