- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
-
válasz
atesss #12939 üzenetére
Igen, serial van rajta gyárilag, és van olyan board, amin integrált FTDI chip van az egyszerűbb kódfeltöltés érdekében.
Másrészt van lehetőség OTG firmware feltöltésre, ennél először USB-n (vagy serial-on külső FTDI kábellel) fel kell tölteni a megfelelő OTG firmware-t, onnantól kezdve wifi-n keresztül tudod frissíteni. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
atesss #12939 üzenetére
Van egy pici wifis EPS8266-om és innen tudtam meg én is, hogy az Arduino IDE-be bevették őket is, Preferences alatt kell Board Manager URL-ek közé (ha 1 vagy több már van ott) betenni a listába: https://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json
Majd a Boards Manager-ből a listából az esp8266 szekcióra menni (nálam spec legalul van) és Install.
Ezután a Board-ra menve már listáz egy raklap ESP-s kütyüt az IDE, én a sajátomhoz azt a tippet kaptam, hogy Generic ESP 8266-ot válasszak a listából és AVRISP mkII programozót. Tökéletes.
-
atesss
addikt
válasz
atesss #12939 üzenetére
Látok egy ilyet AliExpress-en, hogy "MicroPython maker programming ESP8266 development board" [link]
Na de miben más ez fizikailag ? Vagy csak amiatt írták át a nevét ilyenre, hogy MicroPython-ra keresve is megtalálják az emberek ?
Vagy valami SW-es különbség (pl. bootloader) van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest