- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DigitXT #10956 üzenetére
Nem is értem, hogy az mire jó, de sebaj.
Resetelni a fokozatjelzőt.fontos(abb) paramétereket is nézhetnél,
Igazad van. Olvastam a cikket. Végül is van létjogosultsága. Utána nézek majd miből állna egy ilyen beavatkozás.Injektort nézem épp a bekötési diagrammon. Közvetlenül a computer-be van kötve mind a négy, külön-külön. Hát elképzelésem sincs ott miféle kommunikáció zajlik.
Ez lehet nem a beolvasok egy négyszögjelet kategória.Arról nem is beszélve, hogy a service manual nem tárgyalja a computer működését és felprogramozását. Injektortérkép nélkül meg mire mennék?
Fordulatszámnál én is sokat agyaltam hogy kéne számolni az impulzusokat.
Én végül arra jutottam, hogy a felfutó és lecsengő éleket is figyelem (kétszer annyi jelem van így, ami nagyon nem mindegy a minimálisan mérhető sebesség közelében) és 250 ms-enként összegzem, majd extrapolálom a kapott értéket emberi mértékegységre és súlyozott átlagolom az utolsó 1 másodperc méréseit. Így kapok egy nem túl pontatlan 250 ms-es frissítési frekvenciát.
Ennél jobb ötletem nincs impulzus számlálásra.Egy másik megközelítés, ha a periódusidőt méred. Ez instant eredményt ad és a hardveres RMT modul szerintem elég precíz is hozzá, hogy jó legyen. PCNT-t könnyebb volt kivitelezni; majd ilyenekkel akkor foglalkozom, ha már nem lesz más dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest