Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #316 üzenetére
A kacsából valami ilyesmire gondoltam: [link] (a középső szarva nem kell). Az ördöggel ennyit tudtam elkövetni: [link], de ismét fennáll az előbbi eset: a cigi nem kéne a szájába.
(Bocsi a minőségért, de nem véletlenül kérek itt segítséget. )https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #424 üzenetére
Hát kiskacsából nem sok látszik...
Csináltam 16 x 20, illetve 20 x16 -ost is, bár utóbbi lehet nem megengedett, de kacsa arányai miatt ugye szerencsésebb volna jelen helyzetben.
Azért nem is olyan kivehetetlen, mint elsőre gondoltam ...
[Szerkesztve]Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz canniball #439 üzenetére
kacsa(?) sztem jobban illik a ph!-s közegbe, mert nem teljesen szemből látszik a fej.
mondjuk a szarvát kiszínezve sztem jobban nézne ki.
3. kép méretre nagy, nem a pixelszámot tekintve, hanem arányaiban. ha visszakeresel, a kistehén avatarral is hasonló ''gondok'' voltak.Good to be good, but better to be lucky.
-
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #538 üzenetére
Értem. Amúgy azt hittem hogy ez csak ideiglenes tárolás, és utána átmozgatják saját szerverre a kisképeket. De azóta tudom hogy nem. Legközelebb már imageshack-et használok.
Most sajna legkorábban jövőhét hétfőn tudok szarv pirosítással foglalkozni, addig nem leszek ...Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #609 üzenetére
Itten a direkt linkek:
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa1_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa2_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa3_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa4_www.kepfeltoltes.hu_.gif
Ha így sem jó, így sem látod, akkor esetleg átrakom iimageshack-ra...Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #639 üzenetére
Hát a fejből sokat nem tok kihozni...
Mint azt már írták itt, az a baj hogy túlságosan kitölti a teret, nem elsősorban a mérettel van gond. Csináltam egy torzítottat, ami pont az ideális 40x50-espx méret, de ettől még nem lett jó. Viszont így hasonlít a mostani avatarodra ...
No meg egy kicsinyítettet is csináltam, talán ez esetleg, ha ... :
[Szerkesztve]Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #654 üzenetére
A körvonalat direkt erősítettem, mert kicsinytve már nagyon csúnya volt a körvonal. De lehet a kettő köz menni.
Viszont azt nem értem hogy a tojás alakút szeretnéd kicsit kisebbre?
Vagy csak a mostani kicsinek a körvonalát babráljam?Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #720 üzenetére
Legegyszerűbb csak az ördögöt meg a kacsát versenyezteted oszt kész ... Azzal a tökfejjel sokat kellene mojolni hogy jó legyen, az eredeti se volt túl jó a méretezésektől meg csak rosszabb lett. Persze meg lehetne csinálni, de ha nem muszáj...
Ha az lenne a választott - nem technikailag - akkor azt mondom legyen vele foglalkozva, de így hogy vagy az lesz vagy nem...Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
-
col
addikt
válasz canniball #953 üzenetére
Ok, csak eszmefutattás és hangos morfondírozás volt, mert most láttam, hogy valóban itt a készítés végső fázisában ''ok''-ézták le a modik.
Én is kértem tanácsot, véleményt a kinézethez. Ilyenre sikerült az új arcképemet megcsinálnom És nem vártam be a modik bólintását...valóban nem gömbölyű, kicsit ovális lett
Majd elválik, mi lesz a verdikt. Ha nem kerül jóváhagyásra marad ez a ''gömbölyűbb'' fejem. LOLSi Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
BioNiCMaN
addikt
válasz canniball #953 üzenetére
Szvsz viszont a ''azt mondtuk, hogy nem'' arra vonatkozik, hogy eltanácsolják a saját avatar kérésétől a csávót. Tehát nem a képre, hanem az egyénre vonatkozik. Én így értelmeztem és sztem a gyakorlat is ezt mutatja. Ha akarod példálózok nevekkel is (priviben).
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest