Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #1550 üzenetére
Nem szóltam, úgy néz ki összekevertem valamivel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MODERÁTOR
válasz tDr1v3r #1551 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Függ a karaktertől is. Alapvetően egy karakter, az egy user. Igen, régen lehetett kérni akkor, ha abszolút elütött, most már ezt sem igazán engedjük.
Magyarul ha te bekopogtatsz hozzánk holnap, hogy kellene egy új Vízipók avatar, akkor vissza fogjuk dobni, mert már foglalt.Sherlock esetén picit más a helyzet, mert míg az egyiket felfoghatjuk a BBC sorozat féle Cumberbatch avatárnak, a másik tényleg egy Sir Arthur Conan.Doyle regény grafikája is lehetne.
Vannak még átfedések, vagy pl. ha valaki kér egy Simpsonos "batmant", az talán átmegy (már van, szóval most már nem ).
Vagy pl. nagy kedvencemből Christoph Waltzból is van már két karakterünk, az egyik Hans Landa ezredes, a másik Dr. Schultz. De ez nem jelenti azt, hogy ha Christian Bale játszott három Batman filmben, akkor ezért háromszor lehet kérni, mert az Batman 1, 2 éééés 3.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
tDr1v3r
veterán
A vizipókos példád az oké, nyilvánvaló, ott elütőbbet nem nagyon lehet csinálni belőle alapjáraton rajzolt mivolta miatt (maximum mangásítani), ez rendben is van. Amire én gondoltam (vagyis irányul a kérdés hogy belefér-e):
Például a 10. Doktor karakterének a Doctor Who-ból már van egy avatar-ja használatban, de ha én mondjuk azt szeretném hogy a Tim Burton-ös (ez nem fog átmenni a rostán a haja miatt, tudom, csak szemléltetésnek írom) vagy a Futuramás alapján legyen a következőm, az kimerítené kimerítené az "átfedést"?
Vagy ugyanez a 11. Dokival (erre fáj a fogam ), de hasonló módon elütő forrásból megvalósítva mehetne?
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MODERÁTOR
-
.LnB
titán
válasz tDr1v3r #1554 üzenetére
Esküszüm néztem a 10. Doki Burton-os képét én is Deviantart-on mikor válogadtam. De mondom sajna fogalalt meg se próbálom...Erre tessék.. (Nekem a 10. kellett volna)
Viszont gondolkodtam Capaldin is„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Köszönöm Tamoo -nak az arckép elkészítését, nagyon jó lett
-
TheMarci
addikt
Köszi a rajzokat, de sajna fi:zi'k nem igazán válaszolt a PM-ekre, szóval a kérdésem az lenne, hogy alternatívaként ebből a képből készíthető avatar, alkalmas -e rá, meg elvileg megfelelő?
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-02/03/76438_x948ud0o7qvmbjzv_blue_owl_by_loveshugah.jpg
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
MODERÁTOR
válasz TheMarci #1561 üzenetére
Mielőtt Ndruu munkáját kidobjuk, itt egy állásfoglalás erről a témáról. Szóval viheted a módosított régi avatart (megjegyezve, hogy nem csak Kalandor, de az én és koxx véleményét is tükrözi - a többiek pedig még nem foglaltak állást).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Bjørgersson
félisten
válasz TheMarci #1561 üzenetére
Ez a bagoly sokkal jobb, mint a fi:zi'k-féle, de ugye úgyse én fogom hordani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
TheMarci
addikt
Köszönöm a választ, ez jó hír nekem, azt hiszem a további technikai dolgokért átmegyek a hivatalos topikba.
@kovy29: Igaz, szép az a másik bagoly is, de mégis csak Ndruu-ét néztem ki elsőnek, valami van benne, ami tetszik, majd pár év múlva esetleg áttérek a pólós általam kinézettre, ha még szabad lesz, véglis itt vagyok már lassan 7 éve, bőven van még időm, ha másnak meg megtetszik, akkor örülök, hogy tudtam segíteni.
Do You Dream?
-
Gebriel
veterán
[link] Válltól felfelé jó lenne arcképnek? Vagy túl "fényképes"?
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
Szuper lett az arckép, szeretném megköszönni Ndruu-nak a képet, és természetesen mindenki másnak a tippeket, segítséget!
Do You Dream?
-
-
.LnB
titán
válasz Gebriel #1576 üzenetére
Ha engem kérdezel tuti nem cserélném le a király Spy arcképemet egy %/&@&# COD-os ra
És az idők is változnak, ennél már csak "rajzosabb" arcképed lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Gebriel #1579 üzenetére
Én is Raident akartam pár hete, elméletileg Ndruu átrajzolta volna nekem ezt.
Végül inkább a mostani arcképem mellett döntöttem, és nem került sor az átalakításra. Viszont azt mondta, hogy ennek ellenére lehet átrajzolja és bekerül a szabad avatarok közé.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Keeperv85 #1581 üzenetére
Raiden nem foglalt.Ja, a COD-os karakterek nevét nem vágom, nem tudok miben különböznek
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Keeperv85 #1583 üzenetére
Viszont a COD-os kari az foglalt ha jól látom. Most nem értettem te mire mondod, hogy foglalt
OFF-ba szebb a betű színe„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Gebriel #1588 üzenetére
Nem értek a COD-hoz, túl egyszerű vagyok hozzá <sarcasm>
És utálom is. De erről már biztos olvastatok. Mert hangoztatom mindenholVálaszd a kutyát a COD-ból
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Szeretnék köszönetet mondani :
creynek- az avataromértTamoonak-
és
koxxnak-
az engedélyért! -
.LnB
titán
válasz Keeperv85 #1590 üzenetére
Jó, most pont aktuális mert épp játszogatok BF4-el. De inkább 10-11év CS után mondom ezt.
Amúgy COD4-et nagyra tartom, az jó game![ Szerkesztve ]
-
Jeannie
senior tag
Jól megleptetek ezzel az új fejjel, de nagyon tetszik! Kifejezetten imádom a színét, meg hogy nem
nagyonlányos, nem gondoltam volna, hogy egyszercsak belépek és kész lesz az új profilképem, és ennyire jó leszKöszönöm nektek:
crey, hogy egyáltalán elkezdtél foglalkozni vele, és emiatt nem felejtettem el teljesen, és hogy segítettél eljutni odáig, hogy akkor kellene egy használható alap képet keresnem, és persze a jóváhagyást is,
Ndruu, hihetetlen, hogy kitaláltad, hogy milyet szeretem volna, és megalkottad, és semmilyen változtatást nem tudtam volna kérni, ami jobbá tette volna és hálás vagyok a gyorsreagálású beállításértt is,
és végül, de nem utolsósorban koxxnak az engedélyező pecsétjéért
-
MODERÁTOR
válasz Jeannie #1593 üzenetére
Milyen jó lenne, ha mindig így menne a dolog. Hoz a kérvényező egy jó forrásképet, az arcképgyáros megfaragja, a kérvényezőnek tetszik, nem matat vele, nem módosítgatja, leokézza mi meg beállítjuk. Aztán meg is nevezi és megtalálja az OFF topikot is, hogy megköszönje.
Köszönöm, köszönjük!
Harrrr!!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gebriel #1595 üzenetére
Jól gondolod, ahogy most se tudsz a bárki számára elérhetők közül választani.
-
Wyll
őstag
válasz Gebriel #1595 üzenetére
Ha valaki bekontúrozza, plusz leveszi valamennyire a csúcsfényeket, árnyékokat, akkor szerintem lehet belőle avatar. Nem a legegyszerűbb és nem a legideálisabb forráskép, de teljesen esélytelennek sem mondanám.
Persze, ha biztos akarsz lenni benne, hogy szép avatarod lesz és/vagy gyorsan elkészül, akkor lehet hogy érdemesebb lenne még tovább kutatnod.
Amúgy amiket .LnB linkelt, azok sem rosszak.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
Hűű, ez is jó még nagyon, még a gyári avatarok stílusához is igazodik a nagy fejével...
Persze az arányokon lehet változtatni, lehet hogy nem hagynám ekkorában a testéhez képest, és a szemüvegét is jobban átlátszatlanná tenném, de ezek simán megoldhatók.Ha 21-22 óráig nem áll neki senki, akkor talán meg is próbálom.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest