Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
Ugyan azt a jelszót adtam meg, de automatikusan bejelentkezik, szóval kérte. Azért mondom az még menne, hogy induljon magától, de a többi nehezítés miatt inkább írom. Tudom, hogy kalapálni kell, de igyekszem úgy tartani, hogy minimális módosítást alkalmazzak. Így gyorsabb újrarakni mint szenvedni a visszaállítással/helyrehozással, amihez ugye nem is értek
Ezért "szükséges" ezt használnom. -
shadow1901
aktív tag
Gugli után sem voltam biztos benne, hogy ez kell nekem. Illetve gugli mondta azt is, hogy XFCE nem tesz fel alapból ilyet. Leszedtem az általad használtat+manager. Ez picit olyan ágyúval verébre eszköz számomra. Magától nem indul semmi. Managert el kellett indítani adni egy jelszót, beléptem, leválasztás után már nem kérte egyiket sem, de újraindítás után a managerest igen. Akkor meg mindegy melyiket adom meg. Tehát félsiker, majd 500MB árán. Ha kalapálok talán lehet teljes siker is, de nem értek hozzá, nem akarok, hely sincs
Az irány megvan, majd lehet megnézek másikat is, egyelőre beletörődöm. Köszi! -
shadow1901
aktív tag
[kép]
Ezek közül szerintem van ami nem kell. Ha kibogarászom melyek azok, hogyan lehet egyszerűen eltávolítani őket? Vagy ezek így mozognak csokorban?
Gondolok itt olyanra, hogy amdgpu, radeon talán még nvidia is hírből sincs az érintett laptopban. Laptop mivolta miatt nem is lesz. De atheros/broadcom/retek ha a wifi és lan különböző, 1 akkor is felesleges.
/ átméretezés nem opció. Augusztusi telepítés, akkor még volt 1-1,5gb szabad hely.
pacman -Sc minden frissítés után alkalmazva. -
shadow1901
aktív tag
Hali!
Xfce, elmúlt 4 napban, 5. telepítés.
Hogy tudom a networkmanagert(?) kivarázsolni a panel(?)-re? Hogy kattintgatva tudjak wifit kikapcsolni/váltani. Volt amikor sikerült már, de akkor duplázta a klienseket a routerben. 2x wifi 2x utp MAC. (Most belegondolva lehet csak nem vártam meg, hogy lejárjon a lease. ) Ez a kisebbik baj.A nagyobb:
Samba miért nem készít az /etc/samba könyvtárba semmit? (1db private mappa van benne csak.) .conf nincs, hogy be tudjam állítani a megosztást. Nemoval próbálkozom már, az minten ment, debianon gvfs valami letöltése után ment. Thunarral smb:///ip/mappa sem megy. Nemoval is csak kifelé. Gondolom mert nincs beállítva a nem létező confba semmi. Most kifelé sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs