Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
[kép]
Ezek közül szerintem van ami nem kell. Ha kibogarászom melyek azok, hogyan lehet egyszerűen eltávolítani őket? Vagy ezek így mozognak csokorban?
Gondolok itt olyanra, hogy amdgpu, radeon talán még nvidia is hírből sincs az érintett laptopban. Laptop mivolta miatt nem is lesz. De atheros/broadcom/retek ha a wifi és lan különböző, 1 akkor is felesleges.
/ átméretezés nem opció. Augusztusi telepítés, akkor még volt 1-1,5gb szabad hely.
pacman -Sc minden frissítés után alkalmazva. -
shadow1901
aktív tag
Hali!
Xfce, elmúlt 4 napban, 5. telepítés.
Hogy tudom a networkmanagert(?) kivarázsolni a panel(?)-re? Hogy kattintgatva tudjak wifit kikapcsolni/váltani. Volt amikor sikerült már, de akkor duplázta a klienseket a routerben. 2x wifi 2x utp MAC. (Most belegondolva lehet csak nem vártam meg, hogy lejárjon a lease. ) Ez a kisebbik baj.A nagyobb:
Samba miért nem készít az /etc/samba könyvtárba semmit? (1db private mappa van benne csak.) .conf nincs, hogy be tudjam állítani a megosztást. Nemoval próbálkozom már, az minten ment, debianon gvfs valami letöltése után ment. Thunarral smb:///ip/mappa sem megy. Nemoval is csak kifelé. Gondolom mert nincs beállítva a nem létező confba semmi. Most kifelé sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB