- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Kösz szépen, megnézem őket. Egyelőre addig mégis a xterm-mel barátkozok, belőttem a betűtípust és a színeket. Mondjuk mindenképpen olyan kéne, ami kezeli a füleket és a transzparenciát, de memóriából sem eszik túl sokat. Nyilván, több füllel és transzparenciával nyilván több memória kell neki, csak azt szeretném, hogy a memóriafogyasztása mégse legyen csúfosan magas.
Ebben az IceWM-ben kicsit csalódtam, mert mire beállítja az ember, háttérképestől, idesk-estől (ikonok az asztalon), meg rendes indítómenüt, témát állít össze, addigra a memóriafogyasztása 180 MB körül van, semmivel nem foglal kevesebbet, mint egy LXDE vagy talán az Xfce-nél sem. A neten meg teszteken 5MB-os foglalást írnak, ami nagyon megtévesztő, gondolom alapbeállításokon, üres menüvel, üresben futtatva, nuku háttérkép, nuku asztali ikonok, meg a xorg-ot sem számolják bele, én meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest