Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz MKLS #1139 üzenetére

Manjaro szerintem összerakottabb, és hárdabb team áll mögötte mint a kisebb disztróknál, meg a következő eset is talán a fejlettségére utal:

Kerestem egy jó mp3 tagger programot, bár én mindenből szeretek terminálosat használni, ezúttal kivételesen grafikus kellett, mert rengeteg zeném van és ez elég aprólékos, szöszölős munka. Nos a legjobbnak a még windózéról ismert, fantasztikusan meglepő Mp3tag nevű programot találtam, aminek azt hittem van linuxos verziója.
    Nos nem volt, és erre csak akkor jöttem rá, amikor AUR-ból telepítve yaourt-tal felrakott valami wine kezdeményt, tehát végülis felrakott hozzá mindent ami kellett, kb automatikusan.

Nos, ezt Debianon vagy valami kisebb disztrón nem hiszem hogy meg tudtam volna csinálni masszív utánaolvasás nélkül, így viszont csak pár karaktert kellett beütnöm terminálba és már használhatom is a legkirályabb grafikus taggelő progeszt.

Az pedig hogy miért jobb, a fenti példából is látszik, egy disztrót szinte bárki összeüthet magának (aki ért hozzá), viszont ha megvan hozzá a megfelelő filozófia, akkor még népszerű is lehet az emberek körében: lásd Arch, Manjaro.

Szerk:
    Jah és még valami az xfce bulihoz: a screensaver mellett egy olyan bug is van, hogy újraindítás után mindig lesz egy újabb conky process, és nem igazán találtam rá megoldást hogy lehetne kivédeni. Nos én elégedett vagyok az xfce-szel, és igazából ez a két bug zavarni nem zavar, inkább az, hogy nagyon béna hogy ezt nem javítják, mert ez a conky-s Autostart dolog is már egy többéves probléma.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés