- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Manjaro szerintem összerakottabb, és hárdabb team áll mögötte mint a kisebb disztróknál, meg a következő eset is talán a fejlettségére utal:
Kerestem egy jó mp3 tagger programot, bár én mindenből szeretek terminálosat használni, ezúttal kivételesen grafikus kellett, mert rengeteg zeném van és ez elég aprólékos, szöszölős munka. Nos a legjobbnak a még windózéról ismert, fantasztikusan meglepő Mp3tag nevű programot találtam, aminek azt hittem van linuxos verziója.
Nos nem volt, és erre csak akkor jöttem rá, amikor AUR-ból telepítve yaourt-tal felrakott valami wine kezdeményt, tehát végülis felrakott hozzá mindent ami kellett, kb automatikusan.Nos, ezt Debianon vagy valami kisebb disztrón nem hiszem hogy meg tudtam volna csinálni masszív utánaolvasás nélkül, így viszont csak pár karaktert kellett beütnöm terminálba és már használhatom is a legkirályabb grafikus taggelő progeszt.
Az pedig hogy miért jobb, a fenti példából is látszik, egy disztrót szinte bárki összeüthet magának (aki ért hozzá), viszont ha megvan hozzá a megfelelő filozófia, akkor még népszerű is lehet az emberek körében: lásd Arch, Manjaro.
Szerk:
Jah és még valami az xfce bulihoz: a screensaver mellett egy olyan bug is van, hogy újraindítás után mindig lesz egy újabb conky process, és nem igazán találtam rá megoldást hogy lehetne kivédeni. Nos én elégedett vagyok az xfce-szel, és igazából ez a két bug zavarni nem zavar, inkább az, hogy nagyon béna hogy ezt nem javítják, mert ez a conky-s Autostart dolog is már egy többéves probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest