Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Stylewars_kp #14187 üzenetére
Ha van már 9kg és stabilan tud ülni, mehet a következőbe 9-18kg-ig.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Ezekiell
veterán
Gyerekülést én csak úgy vennék, hogy beleültetem a gyereket. Attól, hogy a paraméterekbe beleesik a gyerek (itt ráadásul nem is), még lehet kényelmetlen/nem jó.
Szóval menjetek el, próbáljátok ki - de sztem ez még nagy neki.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
2ozzmexy
senior tag
Akkor irány vissza a kályháig...
Ez egy ún. "együttnövő üllés", a komfort és a praktikusság/állíthatóság megerőszakolja a biztonságot.
Hiába 9kg ha a testmagasság kevés, vágni fogja a vállánál lejövő öv a nyakát/fülleit, ráadásul nem is tudod olyan kicsire venni az övet hogy stabilan tartsa.
Ez menetirányszerint van fordítva, amíg nem üll stabilan önállóan, addig ne, mert a csigolyái nem tudják a buksit megtartani egy vészfékezésnél.
Real_Necro és Ezekiell tanácsa pedig talán mindent felülír, hiába biztonságos, hiába kényelmes, ha neki nem tetszik minden alkalommal ketten fogjátok belebirkózni...Én vennék a helyedben egy 9-18kg/9-25kg-os üllést, ISOFIX-eset ha belefér anyagilag és mosható huzatosat, tehát amiről le tudod kapni a huzatot ha sikerül beledolgoznia az epret...
Linkeltem feljebb kisza25-nek, hogy a fiamnak milyen van, nagyon szereti, de azt ő is választotta, levetettem a boltban azokat amik szóba jöhetnek és mindegyikbe beleülltettem, amelyikbe vissza akart üllni azt vettük meg... amikor hazavittem az új autót még csak gügyögött, de a saját kis babanyelvén elmondta hogy neki oda kell az az üllés, az az ő helye, az az övé, anélkül ő nem üll autóba.
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
senior tag
A hordozó és a fordítva bekötés a legbiztosabb megoldás egy ekkora gyereknek. Csak akkor ültetném át, ha a feje búbja már túllóg rajta, és mindenképpen olyan 9-18-as ülést néznék neki, amiben van szűkítő, és mint a többiek is írták, mindenképpen belepróbálnám előtte.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest