- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
skbalint
tag
"es a regebbi retinas 13-as modellek meg gyengebbnek is erződnek a retina miatt"
Igen?Most megint fel lett hozva ez az értékvesztés, miközben csak egy mellékes mondatom volt, használt gépekről volt/van szó, 2014-es Air kb 160e most, 2-3 év után az én véleményem szerint (kiindulva a mostani 2Gb-os gépekből), 100 körül eladja, bukik 60-80-at, egy új 13-as Pron ahogy írtam az első évben bukik ennyit, de akkor megint a végére: mint mellékes információ.
Tényleg nem értem, hogy ennyire ezen miért kell leragadni.A TN nagyon szúrja szemed, ezt elfogadom, szerintem nem olyan rossz az egy átlagos laptop kijelző mellett, felesleges az FHD is 13-ra szerintem, de ezt most elengedem, legyen 10 éves szar a szuper (nem a MacBookokban lévő szintű, hanem az átlagos laptopokban lévő) IPS kijelzők mellett.
Felesleges ilyenekről beszélni, nem ez a volt a kérdés, de részemről mentem úszni inkább, ennyit nem ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD,újszerű
- HP SPECTRE X360,4K UHD,i7 8705G,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,16-32GB RAM,512 SSD,ÚJ AKKU
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 5(8X3,6Ghz),VEGA 8 VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akku, jó állapot
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Asus játékra is,17,3"HD+,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép,jó akku