Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Jó neked...
-
Frissítés óta merül mint állat...nektek?
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Telekom-nál is online rendelés van. Simán vissza lehet küldeni futárral. A szerződés is pdf-ben meg van kötve.
Talán jobb is személyesen intézni az ilyet, mint futárral küldözgetni. -
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Igen, független.
Igen, vissza küldheted, ha online veszed. -
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem hangzik jól.
Na ezért is maradok még iPhone-nál. Sosem dobta még el a BT-t, stb. Van, amiben stabil.
Samsungnál anno volt ilyen problémám. -
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Ami még nem tetszik, az a FP. A FiD-t imádom, annyira kényelmes...ha lenne a Samuban, sz@rnám le a kamerát, hogy gyengébb....
Mennék is át.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
+1Megnyomkodtam kicsit az S26-ot, Ultra-t is. A fotók minősége nem tetszik, a többi igen, jobban, mint a 17pro-m.
De maradok még egy kicsit. Nekem nagy csalódás jelenleg a 17 széria az ios miatt. Ez most nem lett jó szerintem. -
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Kössz...meg gumifákat....
Velem többször megesett az évek során....
Szóval hajrá

-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Párszor jártam így....
csak Harley Davidson-nal...
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Egy jó fold ios-el...hmmm...az már igen...
Nem lehet vhogy rávarázsolni? Akkor venném
-
Akkorát repült a telóm az aszfaltra......

A tok megvédte.....
Leizzadtam 2mp alatt
Elfelejtettem, hogy van bizti rajta.....utána jutott eszembe.
Na de akkor is....uhhhh
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Fold? Na igen, nem rossz....csak hàt az android-os.
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Üdv! Jó döntés!
-
válasz
ricshard444
üzenetére
27-es? Sokkal jobb lesz...
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Nálam is megvolt az újraindítás.
-
26.3
Nekem nem jobb az üzemidő...az órán sem. Viszont lagg az van bőven mindkettőn.
(17Pro, U2)
🤦🏻 -
válasz
Napster82
üzenetére
87%? Az még említésre sem méltó, az még hibátlan.
Szerintem ne válts, nem éri meg. Kollegámnak 13pro max -ja van, szerencsére tudtam rá hatni korábban és belátta, hogy nem éri meg még arról sem váltani.
Neki 84% az akku-ja.
Te tudod, Te döntésed, de a 15 PM, szerintem nagyon jó teló lesz még évekig. -
Billentyűzetet mikor rakják már rendbe?
Más bajom nincs.
Vagyis van: "Lag tenger"
-
válasz
-secret-
üzenetére
Kérte a link-et, gondolom tetszik neki. Nekem tetszik, jó a forma, bőr, ....régen is bőrt használtam az iPhone-jaimhoz csak már nincs gyári Apple. Meg hát egy elegáns, férfias tok. Hibátlan.
Motorozom: Nem használok telefontartót, állítólag tönkre vágja a kamerát, vagy a OiS-t a telóban a rázkódás. Zsebben tartom.
Néztem a Quadlock-ot, de mindenféle tartóról lebeszéltek. A Harley még a zsebemben is szétrázza, nem hogy egy tartóban a kormányon.
-
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Na igen, a wifi "átnemváltás" is..ugyanez nálam.
Sajnos az a stabilitás, ami jellemezte anno az ios-t, az már soha nem lesz. Egyre több plusz funkció, meg csicsa, bug-ok tömkelegét hozza magával.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Amíg mèg nem lehetett ios-en, addig laptopon, majd áthúztam iTunes-al a telóra a filmeket, vlc be, aztàn go, Most már nem kell laptopozni, meg nem kell androidos teló sem hozzá. Én már nagyon vártam a "nyitást" az Apple részéről ilyen szinten.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Szia
2.
AltStore, utána iTorrent. 2024 óta lehet, azóta használom, gond nélkül. .
A neten, vagy YT-on mindent megtalálsz róla. Én is azok alapján állítottam be.
Cikk:
[link]Ez nekem is gondom volt régen, mert androidon ment simán. Bár Pixel-en nem engedte anno, most nem tudom lehet-e rajta, viszont Samsung-gal nem volt gondom sosem.,
-
Nekem is a kisebb méret a kényelmes, órában viszont néztem az S11-et, de az üzemidő miatt inkább az Ultra-t vettem.
Akkor tartsd meg az S11-et.
Már csak egy sima pro kell mellé.
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Na, ez nem tartott sokáig
Látom minden eladó lett
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ohh...

Nem mertem ismét Maxot venni, sima pro-t vettem. Kényelmesebb.
Csak azért kérdeztem, mert néztem a hirdetésedet, hogy esetleg megveszem, de végül ismét Ultra-t vettem.
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Első ios, vagy volt már?
Grat.hozzá!
Az órát miért adod el? -
Illeszkedés? Hibátlan.
Mindenhol passzos, nem lóg, nem áll el sehol, kivágások alul profik, gombok nyomás pontja finom, a kamera gomb üveg és érzékeny, mintha nem is lenne ott semmi....
semmi gond vele.
Nomad modern leather case black.
Ez nem a klasszik bőr, aminek kemény bőrbevonatos műanyag a kerete, hanem a keretnél puha tpu, a hátlap bőr csak.
A klasszikról nem volt jó vélemény, a kemény keret miatt, megütődhet a teló ugyanúgy. A modern változat kerete elnyeli a rezgést leeséskor a puha tpu anyag miatt. -
Addig addig nézegettem a tokokoat az Alzán, míg tegnap vettem is egyet, nemrég vettem át. 19 ezerről 13 ezerre leértékelve, rászántam magam. Ez a felső határ, amennyit kiadok egy tokért, sőt, még ez is sok, de egye fene.
Nomad modern bőr, fekete.
Jó minőségű, majd szépen megöregszik rajta a bőr. Most még nagyon új. -
Nektek is akadozik görgetés közben az apple store? Gondoltam nézelődők tok ügyben, görgetek és szaggat.
-
Hu gyerekek.

Próbáltam lefotózni most este a gyerekeket, ahogy kisvasutaznak a karácsonyi vásárban...olyan képeket lőttem, hogy aztamindenit
Elszégyelltem magam
Tény, nem állítgattam csak előkaptam és fotóztam. -
Oké, igazad van. Tudom.
Amiről beszélek, az az Apple részéről van. Arra értem, hogy anno az ios egy nagyon buta valami volt az androidhoz képest. Most már ott tart, hogy kb.mindent is lehet állítani, plusz funkciók, dizájn. Mindig is testre szabhatóbb volt az android, az ios meg egy full fapados valami. Ezért is működött röccenés mentesen. Na ez, mára már a múlté.
Hardveresen már nem megyek bele, mert komoly riválisai vannak kínai fronton.
A véleményem és tapasztalatom is egyben az, hogy rossz irányba ment el az iPhone. Ettől függetlenül kitartok, amíg tudok, de már nem hoz lázba
-
válasz
SoupSayse
üzenetére
A majmolásról annyit, hogy az ios lett olyan, mint az android. Nem teljesen, de már majdnem. Szóval inkább fordítva. Nekem pont emiatt nem tetszik már, tele nyomták marhaságokkal, ami miatt nem lesz stabil a rendszer, pont úgy, mint az androidnál. Az nem baj, hogy van csicsa, de az már igen, hogy ezek miatt meginog az a stabilitás, ami jellemezte évtizeden keresztül.
Az meg hogy mi lesz a 27-tel, majd kiderül jövő Szeptemberben.
Csak egy példa: az elkészült fotón, ha el akarok tűntetni valamit, azt ilyen gagyi módon összegányolja, elmossa, full gáz. Volt Samsumg S25 öm megjelenéskor(mondom kipróbálom), ez a funkció brutàl jól működik. Le a kalappal.
Az apple lemásolta ezt is, de f.osul.
-
Pontos megfogalmazás. Egy egységet alkot, nem
lehet külön kezelni. Laggol ès kész....
De legalább mondaná azt az Apple, hogy: Figyu! Itt van 800ezerért egy nem laggolós szaggatós fajta, ha kell. 550-ért viszont ennyi jár. K.ss!
De nem mondja. Hanem azt mondja: ez van. Ha nem tetszik, vegyé' droidot.
-
válasz
Banderasz74
üzenetére
Nincs gond. 550ezerért ennyi jár!
Mit várunk? Olcsó húsnak híg a leve
-
Az Apple Store-ba belépek, görgetek, darabos, úgy szaggat, mint anyám a nokedlit.
-
-
Fotók-->kijelölés= hopp! Rezegnek egyet a képek.

-
válasz
Banderasz74
üzenetére
Igen, a legutolsó. Előtte semmi gond nem volt.
-
Akku idő borzalom lett frissítés óta.
-
Visszalépés, főleg sokkal sérülékenyebb a bevonat és anyagában is az, mert puha aluminium.
Én nem cserélnék a helyedben, de persze Te tudod.
Ráfingik egy légy és megkarcolódik.
Kiváncsi leszek, hogy a jövőben kukázzák-e az alut és esteleg vissztatérnek a titánra, vagy a rozsdamentes acélra.
-
Laggolás, szaggatás megszűnt a frissítés után. Már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap is próbáltam, de még mindig kritikán aluli.