- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
janeszgol #802 üzenetére
Az a leggázabb az egészben, hogy a Google chat ami ugye eleve google app az a legszarabb az összes közül androidos telón. 10-ből egyszer működik úgy ahogy kell.
iOS-en meg semmi baja.
Szóval a google a saját appjaival áll a legjobban hadilábon.
Ezt nekem magyarázza már meg valaki, hogy androidon a saját cuccuk miért nem működik rendesen? -
blueMerle
veterán
válasz
janeszgol #802 üzenetére
Én rendíthetetlen droid user voltam, zsigerből, elvből és divatból is gyűlöltem mindent, ami Apple
Aztán egy nap eseményei után hirtelen felindulásból lettem iPhone user, (immáron 16). Leírhatatlan érzés használni egy stabil, mindig megbízható eszközt. Holott csúcskategóriás droid cuccról pattantam átt Almára, szóval árban egy liga volt.
Én úgy csináltam hogy vettem egy refurb iPhone 13-ast, próbára, hogyha mégse jön be, ne fájjon annyira. 1 hónap után vettem egy 16-ost
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest