Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #40 üzenetére
A Trackpad-et sokan dicsérik, nyilván az is olyannak jó (gondolom), aki kreatív témában dolgozik. A Macbook tapipadját amúgy én is nagyon szeretem.
Saját gépen nekem egy Dell kombó van, cégeshez meg egy Logithech szett. Egyébként Mac mellé alap dolgokra egy 5000 forintos Xiaomi egér is bőven jó.
Apple kiegészítőknél sajnos pofátlan az árazás, a billentyűzet is röhej 50-60-80 ezerért. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #35 üzenetére
Nekem viszonylag kis kezem van, de nekem is kényelmetlen, mert túl lapos. Amúgy meg iszonyat túlárazott, épp nemrég rendeltem egy kollégának egy Logitech MX-et 30k körül, az hozzá képes fütyül-zenél-kávét főz.
-
bollokcs80
Korrektor
Bivalyerős és dizájnos cucc, de szerintem is overkill átlagfelhasználásra. Nem tudom, hogy grafikus-/videós kreatívoknak mennyire hatékony munkaeszköz, én Danival egyetértve inkább egy Macbook-ra szavaznék. Sajnos a billentyűzetes tokkal megtámogatott tablet nem egyenlő egy notival, se iPadOS-el se Androiddal.
Ha az árakat és a saját felhasználásomat nézem, egy 13-as wifi-s "alapmodell" és egy billentyűzetes tok (+töltő) árából (830 ezer), már kapnék egy M3-as, 16/512-es Macbook Air-t, ami szintén overkill, de legalábbis időtálló.
Tabletből meg bőven elég egy 10-es iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Képregény topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest