Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Na, akkor tisztázzuk. Az Aszu bírja a legtovább élvezeti-érték csökkenés nélkül. Tehát ott hihető, hogy 50 évesen is hihetetlenül finom volt. De nem tudhatod, hogy mondjuk 40 évesen milyen lett volna, nem? De szerintem egy 800 éves Tokaji aszu is nagyon finom, de Én inkább nem innám meg. Egyrészt az értéke miatt, másrészt nem tudod, hogyan készült akkor, harmadrészt, mert már biztos nem annyira finom, negyedrészt pedig 800 éve nem is termeltek aszut Tokajban :) .
De ettől függetlenül alapvető tétel, hogy ha minél öregebb, annál jobb, de csak ésszerű határok között, és függ a bor fajtájától. -
Allien
veterán
válasz
loszerafin #18 üzenetére
Szvsz, nincsen igazad! Kommersz bort viszel buliba, ismerősnek is max 2-3 E HUF értékü bort veszel. DE! 10-15E pénzért már komolyabb bort is lehet venni, ami szintén nem arra van, hogy megigyák, bár, ekkora összegért még meg lehet inni, talán.
Akkor egy ötlet. Vidd el a famíliát borkostolóra! Vagy Tokaj vidéke, vagy Villány (pl. Boch pincészet!!!!).
Tavaly voltam a Boch borászatban, az élmény! De persze, vannak mások is, legalább annyira jók. Érdemes egy pince bejárásra is elmenni (Boch), mert van mit nézni, és persze, több féle kóstoló is van. Ajcsiba meg veszel egy üveg bort 3-4-5E hufért elég frankót tudsz már venni. Elég különleges boraik is vannak. A környék is frankó. :)) -
ToBeY
nagyúr
Na kitaláltam valszeg a héten meg is veszem,egy CD-s mp3-as autorádiót picit több mint 15k de mind1:D
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Ha dohányzik, akkor egy A-s Zippo gyújtót. Bár nemtom, hogy kijön-e 15k-ból.
Egyébként pl. karóra jó lehet, de az megint csak drágább.
Ha valami muzeális kell, tudok szerezni egy 386-os szervert... :DDD
Régi bor is jó, bár szerintem 15k-ból nem kapsz 50 éves bort...
És igen, sznob köcsög burzsoá vagyok... :DDD -
DAni198
csendes tag
Csak ötlet: az egyik ismerősöm az 50-dik születésnapjára többek között kapott egy szabványos 50-es táblát, de ez teljesen új volt.
-
Shim
őstag
esetleg adhatnál neki egy bam margeras ébresztést :DDD sose felejtené el azt a napot az biztos ;];];]
én apámat vmi érdekes,szép nagy fafaragvánnyal szándékozom meglepni, mert az érdekli. vegyél olyat neki ami érdekli. ha vietnami veterán akkor egy mumifikált vietkong fejet. szal csak használd a fantáziád :) (névnapra nikotintapaszt szoktam adni, mindig poén fejet vág mikor meglátja :D) -
simonzé
addikt
Ja, most látom, hogy 15k a limit. Ennyiért szép órákat is lehet venni, amibe egy grafikus műhelyben még gravírozni is tudnak. Egy Casio is lehet szép...
Vagy egy vacsora, ahol kap valami kelléket a hobbijához. Ha például szeret horgászni, akkor egy marék horog a rizsébe rejtve. CSAK VICCELTEM! :D -
simonzé
addikt
Fateromnak Április 30-án volt a szülinapja. Az azt követő hétvégén megleptük egy ejtőernyős ugrással (tandem), egy vacsorával a ''középkori'' étteremben Nyh-n, ahol kapott egy nagy tortát + egy Seiko karórát. Úgy örült, mint egy gyerek. Én meg fotóztam minden mozdulatát, nagyon jó poén volt, bár a gatyánk is ráment, de megérte. :)
-
Loretto
veterán
pl ha dohányzik akkor egy gravírozott csini öngyujtót?
-
Zoltán
őstag
Kéremszépen, emberek!! 50 éves bort NEM iszunk meg! Egyrészt az értéke miatt, másrészt már nem tudhatjuk, hogy milyen eljárással készült. Azonkívül a borok minősége folyamatosan javul, de ez csak max. 20 évig igaz! Onnantól kezdve a legjobb vörösbor is romlik! (Fehér még hamarabb!). Igaz, hogy a bor nem romlik meg, de az élvezeti értéke csökken ennyi év után! Magyarországon ennyit illene mindenkienk tudnia a borokról...
-
Den
veterán
válasz
loszerafin #18 üzenetére
hát egy snasz boli egyen bort valóbban nem ad az apjának az ember, de egy vele egykorú muzeális bort, esetleg névreszóó címkével... az nem hétköznapi dolog. pláne egy ilyet meginni..
-
Som@
őstag
válasz
loszerafin #19 üzenetére
Igen? :U
Ez érdekes. Ha ez valóban így van, akkor én is megyek másodmagammal. :D
Ne őrülj már meg. Még a duplájából sem. Vagy úgy gondolod, hogy mondjuk a benzint kifizeti? És a többit? Hja, hogy majd a megajándékozott? :( -
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #18 üzenetére
>Pl: 3 napos üdülés anyukáddal valami fürdőhelyen. Kijöhet 15000 Ft-ból.
Úgy értem, hogy csak ők ketten. -
loszerafin
senior tag
Ne őrüljetek meg. Bort azt ismerősnek adunk vagy munkatársnak vagy buliba viszünk. Azért az ember az apjának, főleg ha 50, valami személyesebb ajándékkal kedveskedjen.
És maradandóval.
És bár éppen mp3 lejátszót árulok, mégis azt mondom, gondolkozz el mélyen.
Pl: 3 napos üdülés anyukáddal valami fürdőhelyen. Kijöhet 15000 Ft-ból. -
ToBeY
nagyúr
Thx a tippeket,látom sokaknak tetszik a topicom.Az alapötlet nem az enyém látam itt olyan topicot'' Mit vegyek anyámnak 50 születésnapjára''onan jöt az ötlet én is indítok egy totyikot!:DDD
-
raven10011
senior tag
Ez egy mekkora topic!
-
AND1
őstag
-
TheVeryGuest
senior tag
Vidd el az öreget mulatni:
[L]http://www.programmagazin.hu/placeimage.php?placeid=19[/L]
:DD -
Kraptor
őstag
Szerezz neki egy 18 éves kis csajszit:)
-
Turmoil
senior tag
Mit szeret csinálni, mi a hobbija?
No meg mennyi a keret?
Pl. horgászó apukáknak egy kanadai lazacozás szerintem életre szóló élmény lehet, de ahhoz ugye komoly keret kell...
50. születésnapra esetleg érdemes valami különlegeset adni, nem a szokványos dolgokat, mint pia, új gumik, stb... :) -
ToBeY
nagyúr
Szerintetek mit vegyek?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest