- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Egy telefonos / androidos kérdés:
Samsung A5 (2017) telefonom belső memóriája 24GB.
Ebből elvileg 18GB foglalt, különböző képek, videók miatt (pl barátom esküvői fotói videói voltak benne)
Frissült a rendszer (vagy nem tudom mi történt) de random módon számos videó és kép eltűnt.
Próbálkoztam a kép visszaállításos programokkal, talált ugyan képeket de 80-100 kb méretűekben tudta csak visszaállítani.
Számítógépre rádugva 18GB foglaltságot jelez a rendszer.
Ebből a rendszermappában 370MB program foglalódik, de egyszerűen sehol nem találom hogy a többi 17GB file miből adódik, hol lehet.
Van valaki aki ért ezekhez, vagy hova tudnám bevinni bevizsgáltatni a telefont, mert nagyon fontosak lennének azok a képek és nem tudom hova tűntek.
Köszi. -
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Adott a probléma,egy Samsung galaxy S készülékemről véletlen töröltem a képeket(memória kártya nem volt benne csak a saját memóriája a telefonnak) van-e valami program amivel vissza tudom állítani a törölt képeket? próbálkoztam a dig dogger illetve recuva programokkal,a digdogger látja a telefont ha össze van dugva a géppel ha a haladó módra állok,de viszont kéri,hogy kattintsak bele az egyik mappába azon belül is ha bele megyek rákanntintok egy képre és ugyan azt találja meg,a Recuve nvű program pedig nem is észleli a telefontaki tud kérem segítsen mert nagyon fontos lenne hogy vissza tudjam állítani a képeket,mert van rajta pár emlék.
Köszönöm nagyon szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Windows 11
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest