- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom..csak én gondolkodtam el azon, hogy mi lenne, ha szoftverrsen megbuherálnánk a telót és akkor a beszédhangszórót kis hangerőn, de csatasorba állítva sztereó hangzást kapnánk? Létezik ilyen? -
Anonymus95
senior tag
válasz
osztszoroz #5187 üzenetére
Mint írtam, nem vagyok túl jó angolból,,,ezért kértem a segítséget.
-
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Egy THL T6 PRO telefonról lenne szó. Gyári rom van rajta, annyi, hogy már rootoltam. Szeretnék egy custom romot rátenni. ha lehet, akkor ezt. Viszont nem tudom hogy kell..és azért ennyire nem vagyok jó angolból. Ezért kellene, hogy valaki leírja nekem magyarul és segítsen kicsit. Egyébként értek a gépekhez és a telefonokhoz is..de nyilván amit sosem csináltam, abban azért nem vagyok olyan bátor. Csináltam már Sony-t..és Huaweit is. De egy úgymond gyártó nélkülit még nem. Kevés a leírás, és nem sok mindent talltam ezzel a telóval kapcsolatban...szeretném rátenni a TWRP recoveryt és ezt a custom romot is. Majd a cél a Vipre4android FX és a Dolby Atmos lenne. Tud ebben nekem valaki segíteni? Megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest