- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57449 üzenetére
Nem azonosított eszköz.A telepítés sikeresen megtörtént.Ezt írja mikor a gépre kötöm a hangerő fel be nyomása közben,annyit még kiderítettem hogy a recoveryt kell felrakni egy scatter-el, lés akkor lesz ez a menü a telefonon hogy resetelni lehessen de úgy tűnik 64bit win 7 még mindig nem ismeri.Amig nem kommunikál a 2 gép mentést se tudok csinálni(flashtool-al).
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57445 üzenetére
sajnos nem tudom pontosan mitől lett ilyen!úgy sejtem egy program feltelepítése után keletkezett,power+hang fel recovery-be belép, de csak a kis 3szög a felkiáltójellel a közepén jelenik meg utána bármilyen gomb lenyomásával se jut tovább,hogy kiírja a menü variációkat factory reset stb.Fizikai gombok pedig csak a hangerő fel le és power,a home az érintő felület,így csak kevés kombináció van,próbáltam úgy is mint pl a nokia lumiáknál van hogy egyenként használom a gombokat a felkiáltó jel után,de semmi.Pedig egy próbát megérne resetelni lehet helyre állna,mint a legtöbb telefonnál hasonló szituban.x920e.
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57387 üzenetére
x920e (clon) nem lehet ezt valahogy rá venni egy resetre???mint a normális telefonokat!!már minden combot próbáltam!? rom cserét nem merem meg próbálni hátha tégla lesz,bár most is csak nehezéknek jó.motorola defy,nokia lumia, és még több márkán már cseréltem romot és a reset se volt gond,de ez a típus kiborító.
-
whitedenim
csendes tag
üdv, Ha valaki tudna segíteni mit lehet egy x920e telefonnal kezdeni, ha tölt rendesen,bekapcsoláskor csak android logóig jut el.Hang+és power gomb együttes használatára egy 3szög benne felkiáltó jelel.A win7 nem ismeri fel,így flash tool sem látja,drivert nem találtam megfelelőt hozzá pedig a leírtakból sokat próbáltam,sejtésem az usb debugging nincs be kapcsolva,de ezt utólag nem is lehet így hogy nem kapcsol be.Az eszközkezelőben ezt írja mikor a gépre kötöm.(SPRD Android com Enumerátor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 1985. augusztus 22.
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nők, nőügyek (18+)
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest