- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless #98716 üzenetére
Szerintem is. Nincs "többkészülékes" tapasztalatom, de sztem az én telóm nem egyedi eset és általánosságban is felvetődnek bennem kérdések.
- Alkalmazások vonatkozásában a Google csak most kezd nyitni Kína felé. Eddig ott nem volt Gapps, így a függőségei sem okozhattak problémát. Biztos minden kínai gyártó átnézte ennek az összefüggéseit?
- Dual SIM kezelés nincs az Androidban, tehát ez mindenképpen vmilyen tákolás útján kerülhet csak bele. Ezt minden kínai gyártó helyesen, minden összefüggését figyelembe véve programozta le?Én a Zopo EU -s shop -jából vásároltam egy EU -s, de legalábbis nemzetközi verziósnak írt telót. De ez nem az! A felszín úgy néz ki, de ha egy kicsit beletúr az ember, akkor észreveszi, hogy nem külön rom -ról van szó, hanem egy kínai rom átalakításáról. A fájlrendszere, a konfig fájljai (pl. net, gps, stb.) tele vannak kínai helyekre, weboldalakra, funkciókra utaló nyomokkal. Meglepne, ha ez csak egyedi, "Zopo jelenség" lenne. Ha ezek benne vannak egy kínai telóban, akkor sztem nem alaptalan a feltételezés, hogy esetleg nem sikerült tökéletesen a "nemzetköziesítés".
Én eddig nagyrészt Samuztam. Ott régiófüggőek a romok. EU régiós rom -ban nem találkoztam Ázsiára utaló fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Brave
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest