- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Szia! Tavaly volt szerencsém "megfőzni" egy célhardvert. Sajna nem bírta a 38c° kinti és az X c° benti hőmérsékletet az ablakban. Nem is értem miért feketék és miért nem valami kevésbé melegedő színben adják őket
Akkor nagyon jól jött a telefon GPS tudása. Igaz akkor "csak" egy cubot x6-os volt de simán bevitt a célba úgy is, hogy az nem az ablakba hanem a műszerfalba volt berakva. Persze mivel nem volt "autóstöltőm" csak hangvezérlést kértem de teljesen jó volt.
Ja nem itthon hanem akkor egy Ingolstadt-i útnál kellett. Azóta vettem egy másik célhardvert mert a régi az "ominózus eset" óta ette az sd kártyákat. Tehát azért ilyenkor jó ha van egy normálisan működő GPS ahogy írtad is. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Nem, nem az dominal, csak megemlitettem. En turazashoz hasznalom, igy a processzek nem zavarok.
Viszont aaz igen, ha gyorsan kell a tajekozodasi pont es hosszu percekig nem tortenik semmi.Mint a Jiayu G2-mnel. 10 muhold 0 used, nem valami kellemes latvany. Persze azota volt elorelepes, de pont azert emlitettem meg, hogy ha a keszulekben van gps, akkor megiscsak ugy lenne ildomos, ha nem kulso eszkozt kellene venni, hiszen nem azert fizet valaki egy telefonert, hogy meg kulon gps kiegeszitot vegyen hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest