- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Szia! Tavaly volt szerencsém "megfőzni" egy célhardvert. Sajna nem bírta a 38c° kinti és az X c° benti hőmérsékletet az ablakban. Nem is értem miért feketék és miért nem valami kevésbé melegedő színben adják őket
Akkor nagyon jól jött a telefon GPS tudása. Igaz akkor "csak" egy cubot x6-os volt de simán bevitt a célba úgy is, hogy az nem az ablakba hanem a műszerfalba volt berakva. Persze mivel nem volt "autóstöltőm" csak hangvezérlést kértem de teljesen jó volt.
Ja nem itthon hanem akkor egy Ingolstadt-i útnál kellett. Azóta vettem egy másik célhardvert mert a régi az "ominózus eset" óta ette az sd kártyákat. Tehát azért ilyenkor jó ha van egy normálisan működő GPS ahogy írtad is. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Nem, nem az dominal, csak megemlitettem. En turazashoz hasznalom, igy a processzek nem zavarok.
Viszont aaz igen, ha gyorsan kell a tajekozodasi pont es hosszu percekig nem tortenik semmi.Mint a Jiayu G2-mnel. 10 muhold 0 used, nem valami kellemes latvany. Persze azota volt elorelepes, de pont azert emlitettem meg, hogy ha a keszulekben van gps, akkor megiscsak ugy lenne ildomos, ha nem kulso eszkozt kellene venni, hiszen nem azert fizet valaki egy telefonert, hogy meg kulon gps kiegeszitot vegyen hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hollow Knight és Silksong
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest