- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
kgymac #70107 üzenetére
Igen valóban volt ilyen eset,de már többszörösen kompenzálták.Azóta még 5 tételt rendeltem tőlük 1000USD-t is túlléptem,mikor is kedvezményt adnak,de az akkori "ziccer" miatt kiemelt ügyfélként kezelnek,vagyis volt ahol megkaptam a free DHL-t olyan tételeknél ahol amúgy nem volt az(ez ugye 27dodó).Most legutóbb mikor a Runbo X6-ot rendeltem rendeltem hozzá tokot,megnézték és írták,hogy nem fér bele a tokba,így visszaküldik az árát,pár óra alatt ez meg is történt,továbbá nekem már nem várják meg amíg a paypal átutalja nekik a lovettát,hanem egy screenshot-ot küldök nekik,a tranzakcióról,és indul a csomag.Ez konkrétan úgy néz ki,hogy fizetéstől számított 3. napon már a páromnál van csomag Hollandiában.Na ez a nem mindegy!
De ha mini is ilyen gyors tud lenni lehet hogy megpróbálom Őket ezzel a készülékkel kapcsolatban,mert az ismit nagyon feltüzelte ez a GEEK nevezetű csodabogár miután elküldtem neki azt itt korábban linkelt tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Medence topik
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest