Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #68722 üzenetére
Es akkor most hogy latod a piaci helyzetet? Miben van digitalis iranytu? Marmint azt tudom, hogy Samsung, Moto, talan van dual sim LG is, de a Nexus sajnos nem dual sim. Meg draga is.
(#68750) Duliee válasza Dhampir (#68717) üzenetére
Szerintem az S650 besztbaj... persze, nem hibatlan ez se.(#68745) cappa72 válasza hungobungo (#68743) üzenetére
Node akkor hogy? Eddig azt hittem a Lenovo igenyes...-----------------------------------------------------------------------------
Ide is betrollkodom ezt, mert kivancsi vagyok, mit mondtok. Ez az en gyors GPS osszehasonlito tesztem:
"Most osszemertem a GPS-t a Mumiammal.
Hat, eleg erdekes, hogy mind a ketto azt allitja, hogy pontos, (L620: 10m; S650: 3m,) de vagy 30 meter a kulonbseg. Nem tudom, melyik hazudik...."Annyit meg, hogy felulvilagito alatt, de belteren zajlott a teszteles. Lehet, volt a kulonbseg 50m is.... igy utolag visszaemlekezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest