Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
Alone50 #57122 üzenetére
Semmilyen tapasztalatom nincs Vollo-val, de nem mindenki elégedett.
Általában mondom, főleg újoncoknak:
nekem is volt már dolgom mindenféle márkás kínai (pl. ZTE, Huawei, Lenovo) és noname (pl. Ainol, Nextway, Mingren) kínai cuccal, az én személyes és támadható véleményem az, hogy az árkülönbözet mögött igenis van minőségi különbség is. Tehát ami nagyon olcsó, annak nem feltétlenül lassabb a processzorra vagy rondább a kijelzője (ugyanúgy lehet villogni vele, hogy milyen szép és gyors az új masina), csak lesz pár olyan kisebb-nagyobb idegesítő hibája, ami miatt (support és frissítések teljes hiányában) kitéped majd a hajad.Ha viszont valaki idegileg erősebb mint pénztárcailag, és nem gond neki, ha néha lefagy, újraindul, nem fut rajta valami, kilép alkalmazásból magától, stb., (és erre mindenki vonogatja a vállát, hogy "nem ismerem", "nincs rá újabb firmware", "mit vártál ennyiért") akkor valóban sokat lehet spórolni tök noname cuccokkal.
Csak senki ne számítson Apple vagy Samsung (Motorola, Nokia, stb.) minőségre negyedáron. Féláron viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest