Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Nem kell semmilyen forrás, végigolvasod a topikot, látható, hogy merre billen a mérleg.
Garancia ugyanúgy van a kínai termékekre is, ha normális helyről van vásárolva. Persze mondogatod a dolgaid, de inkább te jelöld meg, hogy hányszor próbáltál garanciális ügyintézést végigvinni kínai webshopokkal és nem sikerült, amire alapozod a dolgaid.
(#4353) Rick4: értem amit mondasz, értelemszerűen az ember nem vásárol oylan helyről, amit bizonytalannak ítél. Én nem egy telefont (konkrétan hármat) küldtem vissza Kínába már, ezért továbbra is fenntartom, hogy a garancia nem egy nem létező fogalom Kínában, hanem igen tágan és változatosan kezelt, ezek közül kell megkeresni azt, amelyik európai szemmel és európai igényeknek is többnyire megfelel. Van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő