Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Végigolvastam már a topikot. Sehol nem olvastam hogy a kínából rendelés lenne az egyedüli elfogadható alternatíva, elég sok szívásról is olvastam (elég csak pár hozzászólással a #4333-ig visszamenned), de köszönöm hogy kiosztottad a feladatot, hogy én igazoljam a te vélt igazad.
Maradjunk annyiban hogy SZERINTED "hajrá kínából rendelés", szerintem meg mérlegeljen mindenki hogy mi mit ér meg neki. Ettől érdemes rendelni kínából, de távolról sem minden esetben. Lehet én többet rendeltem már mint te, jóval túl vagyok már 100 paypal tranzakción, szóval nem a gyávaság és a hozzánemértés beszél belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest