- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
Crytek #42945 üzenetére
Sajnos így igaz. Számomra eddig a TS7 leggyengébb pontja a kamerája, borzalmas képeket készít az Olympus PM2-höz szokott szememnek...
Ezt leszámítva amúgy nagyon elégedett vagyok vele, az akksija pl. igazán pozitív meglepetés, az első napok telepítgetései és nyüstölései után normál használat mellett szombat esti töltés után most 85%-on van (éjjelre kikapcsolom). -
bigbuda
aktív tag
válasz
Crytek #42945 üzenetére
Nem is értem miért nem hozzák a Canon EOS 40D-m minőségét a telefonok. Talán mert alapjáraton nem arra vannak kitalálva. Sztem amugy a jobb minőségű kamerák is olyan szinten ratyik, hogy fotózásnak nem igazán nevezném. Ha valaki bohóckodni akar, jók ezek, ha fotózni, vegyen egy dSLR-t, nem olyan drágák már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest