Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sasa311
veterán
Nyilván - +27%-ért

Csak halkan jegyzem meg, hogy a "rizikózom az áfán vámon" részhez, hogyha ne adj isten kihozná a postás neked a csomagot akkor önbevallóan neked be kéne fizetned az ÁFÁ-t, mint rendes, törvénytisztelő állampolgárnak
 Úgyhogy ennyire álszentek ne legyünk.citkar
Kicsit elkanyarodtunk a témától, akkor még egyszer:
Én annyit mondtam, hogy az említett shop annyival több, mint a vaterás magánszemély, hogy:
- Tényleg van mögötte egy cég, nem csak Gipsz Jakab
- Tényleg van mögöttük egy szervíz, amiről tudom, hogy létezik és üzemel (amit gondolom nem szórakozásból tartanak fenn)Ennyi és nem több.
Hogy a valóságban hogy csalnak adót az más tészta és nem vagyok én NAV, hogy ezzel foglalkozzam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyhogy ennyire álszentek ne legyünk.