- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Én Mobileuncletoolsszal tettem fel a recoveryt. Nem is akartam a driverekkel Win7-en vacakolni, ezért. Ha rossz recoveryt teszel fel, attól még elindul a teló rendes bootoláskor, csak recoveryben nem fog menni. Tudom nem szép dolog más f...ával verni a csalánt, de én Cappát megkérném a helyedben, hogy fabrikáljon egy cwm-et neked. Ehhez csak a terminal emulatort kell feltenned a telóra playről, abból kiszedni a Cappa által kért dolgokat. A needromon találsz eleve recoveryt az N821-hez. Hogy az angol e vagy kínai nem tudom. De ha más nem Cappának jó lesz ellenőrzés végett. (?) Egyedül az a veszély van ebbe benne ahhoz képest, mint ha szgépről tennéd fel, hogy itt nincs mentés előtte, tehát ha rossz a recovery, addig kell vele próbálkozni míg találsz/kapsz egy jót. Nem erőltetem a Mobileuncletools-os megoldást, csak a lustaságom okán én ezt használtam, és ebbe tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OpenMediaVault
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest