Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én nem láttam még, biztos igazad van, én csak felhívtam rá a figyelmet, szerintem ez a készülék leggyengébb pontja, ezen kívül biztos nagyon jó.
Én is rejtett notchal használom a Mi 8-am, nekem jobban bejön mint notchal, OLED miatt még teljesen ki is kapcsolja szóval egyáltalán nem világít.
Igen, én se vagyok nagy híve az MTK SoCnak, mondjuk piaci szempontból nem túl jó hogy Snapdragon ennyire vetélytárs nélkül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Arc Raiders
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest