- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz
GIJoe #112680 üzenetére
Hi!
ÖÖÖ bocsi, Xperia S-volt, nem Z (bár nézegettem anno a Z-t is, de régen volt...) Elnézést, rosszul emlékeztem...
Ez mellett vállalom, nem vágom a fényképészetet és sima user vagyok de az Xperia S-sel tényleg nagyon szép képek készültek... Mondjuk az késő délutánra 0-ra tudott merülni
A Coolpad F1 képei is nagyon jók, de az Xperia S volt és lenne számomra ma is etalon fényképek terénEsetleg a korábban linkelt Paris képek kapcsán hozzáértők írhatnának pár gondolatot... kíváncsi lennék ők milyennek látják..
TeXaseee én pedig köszönöm, hogy megköszönted és szívesen
Ha valakit érdekel még valamilyen részlet Ulefone Paris kapcsán, nyugodtan írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged