Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbz

tag

válasz Stiletto107 #1105 üzenetére

Szia!
    A mobile-phones.cn-ről vettem, $145-ért hirdetik ingyen postával, de felszámolják a paypal tranzakciós díjat is. Így összesen $151.53-ba került.
    A cellphonemic.com-on olcsóbban láttam, de arról az oldalról nem találtam semmi review-t, így féltem tőlük rendelni. Hátha van itt valaki, aki már rendelt onnan...

A 3G-t megmondom őszintén nem használom. Mindkét sim slot tudja, de csak az egyiken lehet bekapcsolni egy időben. Ha bekapcsolom megjelenik a 3G ikon a térerő kijelzőn, néha visszavált 2G-re. Szóval szerintem működik. Majd kerítek egy internetes sim-et és beledugom próbaképp.

Ezen a fórumon egész aktívak a tulajok, van mindenféle gyári és custom ROM, tutorialok a rootoláshoz és flasheléshez. Illetve leírnak pár problémát is, amikkel én hál istennek még nem találkoztam :)

Azt írják, hogy az autofocus hiánya lehet hogy kernel függő, úgyhogy majd ki fogom próbálni egy olyan ROM-al, amivel a srác szerint működik.
    Illetve a kütyüben van FM transmitter is, de a gyári ROM-ban nincs hozzá alkalmazás, úgyhogy ennek az életre keltése is rajta van a TODO listámon :)

Az akku szerintem egész korrekt. Ma pl 10:30-kor vettem le töltőről. A nap folyamán írtam pár sms-t, kicsit wifiztem, telefonáltam vagy 5-ször, ültem kocsiban és bluetooth headsettel nyomultam kb 45 percet, kétszer beszéltem is rajta ezalatt. A GPS-t használtam egy kicsit, amíg POI-t kerestem a közelben. És most 21:00-kor 68%-on van az akksi.

Egyelőre ennyi, remélem volt közte használható info is! :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés