-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
válasz
Stiletto107 #1105 üzenetére
Szia!
A mobile-phones.cn-ről vettem, $145-ért hirdetik ingyen postával, de felszámolják a paypal tranzakciós díjat is. Így összesen $151.53-ba került.
A cellphonemic.com-on olcsóbban láttam, de arról az oldalról nem találtam semmi review-t, így féltem tőlük rendelni. Hátha van itt valaki, aki már rendelt onnan...A 3G-t megmondom őszintén nem használom. Mindkét sim slot tudja, de csak az egyiken lehet bekapcsolni egy időben. Ha bekapcsolom megjelenik a 3G ikon a térerő kijelzőn, néha visszavált 2G-re. Szóval szerintem működik. Majd kerítek egy internetes sim-et és beledugom próbaképp.
Ezen a fórumon egész aktívak a tulajok, van mindenféle gyári és custom ROM, tutorialok a rootoláshoz és flasheléshez. Illetve leírnak pár problémát is, amikkel én hál istennek még nem találkoztam
Azt írják, hogy az autofocus hiánya lehet hogy kernel függő, úgyhogy majd ki fogom próbálni egy olyan ROM-al, amivel a srác szerint működik.
Illetve a kütyüben van FM transmitter is, de a gyári ROM-ban nincs hozzá alkalmazás, úgyhogy ennek az életre keltése is rajta van a TODO listámonAz akku szerintem egész korrekt. Ma pl 10:30-kor vettem le töltőről. A nap folyamán írtam pár sms-t, kicsit wifiztem, telefonáltam vagy 5-ször, ültem kocsiban és bluetooth headsettel nyomultam kb 45 percet, kétszer beszéltem is rajta ezalatt. A GPS-t használtam egy kicsit, amíg POI-t kerestem a közelben. És most 21:00-kor 68%-on van az akksi.
Egyelőre ennyi, remélem volt közte használható info is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest