- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz
pècsimunkás #127033 üzenetére
Pedig a LeTV meg a Mi5s után ezt nézegettem...
Akkor csak OPás van ezzel is.. -
ekrisztian
őstag
válasz
Milestone2 #127010 üzenetére
Nálunk most mindkettőn megy a vita, Iphone-t akar és ügyvéd leszek majd,gyerek jár hozzá.
Mondtam akkor várjon 4 évet és vetessen a sráccal majd Iphone-t -
ekrisztian
őstag
válasz
pècsimunkás #126954 üzenetére
Én dettó, nettó oboa ez a Lebara.
1und1 kell voda hálós az szalad rendesen.
Lehet még az OP3-al is. -
-
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #126795 üzenetére
Csak ne 5,7-s lenne a Plus és lenne B20.
Nincs rá szükségem, de ha nem jön be a telefon, talán könnyebb lenne eladni.
Na meg a cirka 400€-s ár is riasztó nekem. -
ekrisztian
őstag
válasz
#79335424 #125822 üzenetére
Én csak annyit tudok hozzá fűzni ehhez, hogy párommal whatsapp-on beszélgettünk, egy adott témáról. És erre a témára előtte nem kerestünk rá a neten.
Majd pár óra elteltével a Chrome és az összes többi app a témával kapcsolatos reklámokkal bombázott.
Szóval hiába titkosított az app, ha billentyűzet lopja a karektereket.
Nekem Asus stock, páromnak Jiayu miu rendszere van.
Mondhatnánk jaaa csak reklám...de mi van a jelszavakkal, bankkártya adatokkal? -
ekrisztian
őstag
válasz
KamuMazsola #125491 üzenetére
2100-3000Ft postával. Igaz a vibramotort át kell forrasztani, de legalább a mikrofon rajta van.
New original USB plug charge board with micorphone for For iOcean M6752 Free shipping
http://s.aliexpress.com/uIriaMBv
(from AliExpress Android) -
ekrisztian
őstag
válasz
KamuMazsola #125488 üzenetére
Hogy hogy nem ti cseréltek?
Milyen telefonok ezek? -
ekrisztian
őstag
válasz
madarasz92 #125468 üzenetére
Az a baj igaza van, bejártam Európát kínai telefonokkal és sajnos mozgásban mind gyenge. Nem beszélve a pályák mellett nagyon kevés helyen van megfelelő térerő. Thl Jiayu Doogee Xiaomi Asus egykutya. A főtéren ülve a csajokat nézve, nagyon frankó térerő van, de ahogy lépsz kettőt, offline vagy.
Ugye ehhez még hozzá jön a szolgáltató sara, aztán persze idegbeteg leszel.
A legrosszabb Németországban a helyzet. És itt csak a Vodafone hálózat ok. A legjobb emlékeim szerint Svájc volt.Gondolom a pénz is dominál, de a helyi adottságok miatt kétszer annyi torony is sokat számít.
Egy xperia készülékkel azonos ország és sim mellett, ezt nem érzékelem.
De az a telefon meg nem jön be -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy linket az MTK recovery partició méretezésének témájában?
Sehol nem látok számomra is értelmezhető infót erről.Köszönöm előre!
-
ekrisztian
őstag
válasz
eszementális #107446 üzenetére
Sok próbálgatásra nincs mód.
Pc usb-n fel ismeri-e? Ha esetleg egy flashtools-t rá szeretnél engedni.
Még a recovery piszkálgatást ajánlanám, de hogy az beugorjon, kellene valami életjelet adnia.
Szerintem gyorsan frissen gariztasd le. -
ekrisztian
őstag
Ne trollkodjál
Kinek mi a jó? Ez is folyton előkerül mindig.Én már unom is egy kicsit...
Coolpad meg a Jiayum meg a Thl is nekem megfelelő képet készít.Sötétben egyik se.De akkor meg ki fényképez?
Amúgy meg a fényképészt hívom
Na nem mindig
Ja és most már, hogy van gps egerem a navigáció sem gond
Ez a Doogee Dg550 amit öcsémtől örökőltem, se erős gps fronton.Kamerát meg nem is néztem.
Coolpad meg nagyon jó gps-ben a többihez képest. -
ekrisztian
őstag
válasz
eszementális #107429 üzenetére
Mérd meg az akkut.
Reagál a töltésre?
Ha mind ez nem ok, akkor reklamáció. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani 3*4 billentyűzetet?
Ami tud T9 és személyes szótárat is?
G2F -re szeretném. -
ekrisztian
őstag
válasz
WOT-H-A-C #102268 üzenetére
Jiayu G2F wcdma.
Leesett, digitizer kampó.
Hozzám így került, mentés nincs, akku seggre volt merülve.
Tulaj szerint az esés után még kétszer látta a boot logot.
Azóta senki nem látta
Azért rugóztam rajta, hátha a mainboard menthető, de nagyon úgy tűnik az is megütötte magát.
Másik működő telefon preloadere használható?
Bár ami a közelembe van, mindkettő Cappa romját használja. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Ha lenne valaki, aki segíteni tudna Jiayu G2F SPflashtools ezen hiba elhárításában, azt az egekig marasztalnám
Én már kezdem feladni -
ekrisztian
őstag
válasz
aytukabozs #101808 üzenetére
Lehet, mivel magyar a magyarnak nagy barátja, ez a verzió pont arra van, hogy megnézze a telefonod, warezkodsz e egyéb igo verzióval
-
ekrisztian
őstag
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Bocsánat az offért!
Lenne valaki, aki megkeresne priviben, Samsung Odin ügyben? Tanácstalan vagyok egy adott témában!
(tablet rom csere) -
ekrisztian
őstag
válasz
Taktoj #97701 üzenetére
Hát én nem mondanám.
Lányomnak W8Beyond van, ha jól rémlik, akkor csak ramban több az S, de sztem az F1 jobb.
Képet ugyan arról a témáról én szebbet csinálok Igaz nem alap beállítással'mert úgy xar.Meg nekem gyorsabbnak tűnik mindenben, kijelző is szebb.Igaz nem is egy kategória.
A Thl viszont nekem kényelmesebb, jobb egykezes fogása van. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Szintén zenész,csak nekem G2F.És kikapcsolva veszi a töltést.
Szerintetek ez hardver vagy szoftver bibi? -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Srácok lenne valaki aki kipróbálná az ebay apk-t Android 4.4.2-n vagy Thl T6S telón?
Nekem folyton kifagy ott amikor ránéznék egy kiválasztott termékre.
Minden verziót kipróbáltam.Köszi előre!!
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segiteni nekem, hogy Cat B15 telefont hol tudnék venni?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Srácok, lehet valahol kapni a földön, olyan 3M LCD ragasztó szalagot, ami ragad is? Szenvedek a telefonommal, elég gagyi a ragasztó amit kaptam hozzá
-
ekrisztian
őstag
válasz
szili.tamas1 #80631 üzenetére
próbáld ezt
https://drive.google.com/folderview?id=0B6piJeAbqJ8Rem1UVWVCdVBYeUU&usp=sharing
-
ekrisztian
őstag
válasz
dzsoke2 #80140 üzenetére
Eszközkezelőben nézz rá a com portoknál mit látsz amikor feldugod kikapcsolva és mit látsz ha hangerőt nyomva +/- dugod fel.
De szerintem ha már egyszer működött az mtkdroid tools és a flashtools is akkor driver nem lehet.
Akkut vedd ki előtte.Mert nekem akkor nem kapcsol ki teljesen.
Vagy akár próbálhatod akku nélkül is. -
ekrisztian
őstag
válasz
Blue Eagle #80135 üzenetére
Az enyém Star N9589 telefon.
Majd lányom THL W8-át is kipróbálom.
Több szem többet lát. -
ekrisztian
őstag
válasz
dzsoke2 #80126 üzenetére
Na kipróbáltam neked:
1: korrekt usb driver a pc-re.
2: mtkdroid tools
3: hangerő le gomb nyomva tart+usb kábel bedug ( itt nekem a factory mód jön be)
4: várod még a droid tools betölti a készüléket
5: rebootSzóval elvileg neked is menni kell így a power gomb nélküli bekapcsolásnak.
Ha az usb debug on volt.De mindjárt tesztelem off-al is.UP: Nem kell hozzá debug-nak on-nak lenni! tesztelve!
-
ekrisztian
őstag
-
ekrisztian
őstag
Köszi nektek a Hongmis helpet!
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Hongmi Red Rice is van hamisítvány?
Barátom szeretné ezt a készüléket megvenni.
http://www.ebay.de/itm/Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Dual-Sim-Neu-Original-Elite-Handy-/261502876467?pt=DE_Handy_s&hash=item3ce2c93b33
Azért innen mert neki ez kényelmes.
Köszi a válaszokat! -
ekrisztian
őstag
válasz
testo92 #75065 üzenetére
Szia!
Igen működik.Nekem egy EverMore van.ÉS nincs rá szükségem
Playből kell a GPS PROVIDER app,kiválasztod benne a GPS-t.Fut rendszerindításkor,bekapcsolja a BT-t. engedélyezni kell a fejlesztői konfigban a helyutánzatokat.És nekem csak az AndroidGPStest nem olvasta.Egyéb naviprogramok igen. -
ekrisztian
őstag
Gondolom a legbiztonságosabb a kettő kombója
Meg az eladótól is függ.
Tény több mint egy hétig nem válaszolt.Aztán pont azt nem szerettem volna,hogy a Paypal lezárja.
Ezért ebayen is ráirtam.Majd ebaytől jött a válasz,hogy nézzem meg a paypal számlát.
Hogy kinyomkodja a gombokat nem tudom
Én nem kaptam meg a terméket. -
ekrisztian
őstag
válasz
aircom #74513 üzenetére
Szia!
Én azt tanácsolom,hogy az ebayen kezd a vitát.Mert ott több időd van rá,és nagyobb a védelem.
Velem az eladó Paypalon egy mondat elejéig állt szóba.Majd ebayen irtam neki,hogy miért nem folytatja a dispute-tot.De közben rányitottam egy claimet.
Másnap jött is az üzenet meg pénz.
Hogy lezárt paypal dispute hogy műxik azt nem tudom.De menj a külföldi rendelések topicba és kérdezz ott is. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Srácok nincs tudomásotok olyan személyről akinek lenne döglött kijelzős ConCorde 5700- a eladó?
-
ekrisztian
őstag
válasz
alphamooncam #73930 üzenetére
Szia!
Ha fut az eszközkezelőd akkor dugd a telefont a gépre, akkuval és nélküle is próbáld ki.
A hardverváltozás keresés nem éleszti fel a telefont(usb portot), csak az, amikor rádugod a telefont a gépre és akkor is pár másodpercig él csak a port.
Ha él -
ekrisztian
őstag
válasz
cappa72 #73504 üzenetére
Szia!
Én is szenvedtem és a végén sikerült a Samsung Milkplayert működésre bírnom build.prop meg lokáció hekkel,mert ugye ez csak amerikában működik Galaxy S3 tól felfele.Nekem Star N9589 van
ja igen kellett xposed meg milk modul.
De haljak meg olyan szar zenéket nyomnak,hogy azt hallgassák csak akik megérdemlik. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Vennék Fehér 2Gb 16Gb Jiayu G4S telefont.
Melyik webshop lehet most a befutó?
Mini meg tmall ment régebben.Előbbit preferálnám.Szól ellene valami ma?Köszi az infót!
-
ekrisztian
őstag
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Több heti levelezés után azt hiszem nyugodtan kijelenthetem a Comebuy nem ajánlott akkor ha garancia fentforgás alakul ki.
Adják a hülyét majd mikor megnyugszanak,hogy 45napon túl vagyunk,akkor már nem válaszolnak.
Szerencsémre csak usb kábel hiba van.
És rendeltem Antelife-ról.
Remélem az is megjön
Igen speckó kábel nem standard mini/mikro usb. -
ekrisztian
őstag
Nincs valakinek ilyen usb kábele a fiókban Xiaocai telefonhoz?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Szerintetek rá lehet venni egy miui v5 3.12.20-at, hogy váltson 3G kapcsolatot a két sim közt,ha azt a telefon tudja egyébként?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
szerintetek lehet olyat elkövetni androidon, hogy kinyírom a wifit?
Pontosan az érdekelne, lehet-e olyan bejegyzést elrejteni valahol, hogy az android a boot után, azt lássa nincs wifi az eszközön és ne is keresse.
Kvázi csak és kizárólag mobilnetet használjon.
A sima wifi kikapcsolás nem elég esetemben.
Köszi! -
ekrisztian
őstag
válasz
bigbuda #65187 üzenetére
Coolboy323 respect a backup említésért!
Mobilról vagyok így macerás linkelnem, majd reggel Cappa72 és Coolboy323 megszórnak linkekkel téged.
Kell neked olvasni a dd-ről MTKdroidtoolsról meg az SPflashtoolsról illetve a CWM-ről.
dd parancssoros módja a mentésnek. Root nem kell hozzá tudomásom szerint.
MTKdroidtools tud IMEI-t és rendszert is menteni.Root kell hozzá.
Spflashtools a scatter alapján tud menteni a readback funkcióval.Scattert az MTKdroidtools tud csinálni neked.Létezik Cappa72 tollából hozzá leírás és egy excel tábla ami segít neked a beállításban.
Ha van mentésed és nem létezik publikus CWM a telefonra, akkor Cappa72 blogjában tudsz segítséget kérni.És ha megkapod a CWM -et azzal is tudsz és kell mentést csinálni. A CWM-et MobileUncletools és/vagy Spflashtools segítségével tudod feltelepíteni.
Csak a telefonhoz való CWM telepíthető! Más tipus telepítése TILOS!Na, de hogy eddig eljuss, kell driver a telefonodhoz, hogy ha pc-re kötöd akkor az korrekt módon felismerje.
3 részből áll össze. Van egy natur usb kapcsolatod, van egy ADB interfész kapcsolatod (ez kell az mtkdroidtools-hoz) ezt akkor telepíted, ha bekapcsolod az usbdebug funkciót a telefonodon. A 3. driver rész kell az spflashtools-hoz. Ezt úgy tudod életre kelteni, hogy kikapcsolt állapotban jellemzően kivett akkuval rádugod a pc-re. Én az eszközkezelőben a portoknál el szoktam kapni ezt a kisidőre felugró portot és manuálisan telepítem a drivert alá. Nagyon rövid ideig aktív.
Ha ezeken túl vagy akkor jöhet a root. Ha nincs rootolva.
Ezt is telefonja válogatja kinek hogy sikerül rootolni a készüléket.Ezek után jöhetnek a fentebb említett mentések.Azt Cappa72-től kérdezem, hogy a dd akkor már működik, ha a telefon usbdebugban van, de még nincs root? Mondjuk egy MTKdroidtools-ból indított terminal használatával? Mert ugye ebben az estben lenne egy gyári rootolatlan mentésünk.És ha a dd mentésből lehetne egy Spflashtools backupot konvertálni az lenne a tuti. Ha mégis gariztatni kellene.
Sorry azoktól akiknek unalmas voltam!
-
ekrisztian
őstag
Srácok mint csíkoshátú kismalac nem akarok bele dumàlni.
De ha már segítségként linkelünk a forumon romokat akkor figyelmeztessük már a kollegákat arra minden esetben, hogy mentsen mindent előtte.
Tudom egyszerűbb majd később okosnak lenni és mutogatni a keresőre vagy a témaösszefoglalóra, csak lehet akkor már lefőtt a kávé.
Csak 1 pillanat a link elé beirni hogy root, cwm, imei backup ok?
Mert azt hiszem aki elakad spflashtools közben a preloader drivernél, az nem feltétlenül gondolt ezekre.
És nem nézem le ezért a kollegát, csak a lehetséges bajtól óvnék mindenkit!
Lehet átsiklott valamin vagy nem is hallott ezekről a buktatókról.
Vakon megbízik a gyártó linkjében és ha baj van és kiderülne, hogy a frissítés egy újabb vagy módosításon átesett hardverre van akkor kampó van.
Persze minden második ember mondhatja majd, hogy minden ok, de akkor legalább lenyugodhat mindenki. -
ekrisztian
őstag
válasz
b0bcat #64530 üzenetére
Probáltad a dalvik-ot törölni a recovery-be lépve? Igaz igy minden ugrik..de hátha segít.Biztos van más módja is pl ADB-n valami parancsot futtatni, de ahoz meg usbdebugnak is be kell kapcsolva lenni.Ami gondolom meg nincs mivel nem merültetek bele annak idején.
Hátha jár erre egy két guru.Csak ne kapkodjatok. -
ekrisztian
őstag
válasz
hungobungo #63869 üzenetére
Neem.jelenleg nem használok wifit csak mobilnetet.Életvitelből adódóan...meg aztán pont nincs telefonom és gondoltam biztos akciós lesz
-
ekrisztian
őstag
válasz
hungobungo #63820 üzenetére
És mi lesz a sorsa a Star-nak?
-
ekrisztian
őstag
válasz
CoolBoy323 #63843 üzenetére
Én nem leltem sehol.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy a xiaocai x800 nem dual.De lenne aki tudna segíteni rootba meg némi magyar"hangba" illetve cwm iránymutatásban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest