- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-03 07:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
Sziasztok,
Elmúlt hetekben nem volt időm sajnos olvasni minden hozzászólást. Ha jól látom, akkor időközben megjelent az UMI X2. Ez nekem is tetszene (mindenképp olyan telefont akarok venni, amiben 2GB RAM van), viszont eddig főleg Samsung Galaxy-k voltak, ahol megszoktam, hogy a home gomb középen nem csak érintő, hanem fizikai gomb (benyomható, felébred tőle a készülék). Most van egy céges Sony Experia J, ahol a hardveres gombok csak érintésérzékenyek, ez viszont elég zavaró, mert hozzászoktam, hogy a home gomb benyomására felébred a készülék (nyilván érintő gombos telefonnál ez nem játszik).
Szóval a kérdés, hogy van-e/lesz-e a közeljövőben olyan chinafon, amiben a kedvenc 4 magos MTK chipsetünk van, mellé adnak 2GB RAM-ot és van fizikai home gombja?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
BP -
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
Mit és hol vettél?
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
Galaxy S DUOS-nál RAM-ban jobb kapható itthon is. Tény, hogy ez is csak 1GB:
Alcatel OT-997D -
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
Honnan veszed, hogy ezekben 3GB RAM van? Az alapján, amit én találtam róluk, ezekben is csak 2GB van, mint a legtöbb még meg nem jelent 4 magos MTK-ban (amiket lehet kapni azokban csak 1GB RAM van, állítólag az új MTK chip-nek problémája van a 2GB RAM kezeléssel, emiatt csúsznak az ezzel szerelt verziók).
Az eddig olvasottak alapján én egy 4 magos MTK chip-es 4-5"-es telefont fogok venni, nem FHD csak HD kijelzővel (nem akarom, hogy laggoljon a viszonylag gyenge PowerVR 544 miatt), legalább 4.2-es Android-dal. Fontos lenne még nekem a kamera minősége is, úgyhogy megvárom hogy az új 13 MP-es csodák mit tudnak (hátha hozzák egy 8MP-es Samsung minőségét). Akku is minél nagyobb annál jobb :-) Már csak türelmesen ki kell várni, hogy gyűljön még egy kis tapasztalat, írjanak még pár tucat review-t meg menjenek lejjebb az árak :-).
-
bupemko
senior tag
Nekem is volt SGS, nekem az tetszett a Gorilla Glass-ban, hogy nem karcolódik annyira, mint azok, amik előtte voltak, így nem volt muszáj fóliázni a kijelzőt. Párszor én is ejtettem, szerenécsre nekem csak a plasztik test deformálódott, nem a kijelző tört szilánkosra. Nekem személy szerint már a jobb karcállóság miatt is megéri a GG, úgyhogy inkább azok közül válogatok majd, amik ilyennel vannak szerelve. Köszönöm a tippeket, tanácsokat, véleményeket!
-
bupemko
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest