Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
Tv
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó, lehetőleg ingyenes távoli asztal alkalmazást, amivel a pc-t el tudom érni?
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Android témákban még teljesen járatlan vagyok, ezért hozzátok fordulnék egy kérdéssel. Több helyen olvastam, hogy az androidos telóknak szokása, hogy elfelejt ébreszteni, hiába be van kapcsolva a készülék. Az lenne a kérdésem, hogy ha gyári alap rom van fenn, illetve semmilyen task killert nem használok és nincs széthekkelve a teló, akkor is előjön-e ez a bug néha vagy akkor minden oké. Lehet mondani, hogy vegyek ébresztőórát, de én már így szoktam meg, hogy telóra kelek, és nem szeretném falhoz vágni hirtelen, ha egyszer nem ébreszt időben

szerk.: bocs, ha esetleg lerágott csont, de nem követem igazán az androidos dolgokat

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest